Pogledaj cijelu verziju : Kas, jesil kupio ferodo koćnice?
diablo VT
05-07-2003, 13:26
... na onom mjestu gdje sam ti dao adresu?<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
Još nisam. Nemam trenutno love, a trebao bih mjenjati i diskove. Malo su se stanjili.
Gdje si ono rekao da ih ima? Izgubio sam papir, a neda mi se tražiti po forumu.
diablo VT
05-07-2003, 13:35
TAHOGRAF d.o.o.
Horvaćanska 31 b
Tel: **385 (0)1 3024-633
Fax: **385 (0)1 3634-932
Email: info@tahograf.hr
jesi li pitao za ferodo diskove?<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
Nisam, imaju li i njih? Nisam bio tamo pa neznam ništa. Kupio sam zadnji spojler pa ge treba pofarbati i priheftati.
diablo VT
05-07-2003, 13:42
gdje si kupio?<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
Oglasnik, spojler i neke plastike u unutrašnjosti 150 kn. Crni je a moj auto je zeleni.
diablo VT
05-07-2003, 13:44
Koji ti je auto, ova žuti na slici ispod nadimka?
...ej Diablo...iz di si ti? nekak sam steko dojam da nisi iz HR, a kad ono ZG mangup... :smile15: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
Manta A, sram te bilo da to neznaš.
diablo VT
05-07-2003, 14:21
rođeni zagrebački mangup! ;) :)) :smile07: <br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
...jebate...nema kraja mom čuđenju...tko ti je predavao hrvatski jezik? :smile14: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
diablo VT
05-07-2003, 14:27
iz hrvatskog nikad nisam imao više od 2.
<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
...dao bih se kladit da je to istina... :smile14:
...i kaj voziš?<br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
diablo VT
05-07-2003, 14:35
Upravo hoću da kupim Lanciu Scorpion (Monte Carlo) za 5.500 eura. Možeš je viditi u temi LANCIA CLUB!<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
...ha nije loše...taman da ulupaš stambenu štednju, jedan bubreg i babinu rožnicu... :smile17: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
A možda će je kupit od mjesečne kamate... :o <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
INTERCEPTOR
05-07-2003, 17:41
Kas, nabavi OMP bušeno-rezane diskove. Oko 850 kn par. Auto će ti koćiti puno bolje. BTW za alfu 75 original prednji kom/600 kn. Vjerujem d aje i za 33 slično, ako kupuješ original, ali nemoj original.
INTCP, to si i meni negdi spomenija, ali san zaboravija di... Jel moš reć tko to prodaje? Neka firma iz Rijeke?
INTERCEPTOR
06-07-2003, 11:09
Je neka firma iz rijeke, al treba dosta čekat jer posao ne ide. ;)
Znaći ak sad naručiš, možda i stignu pod bor. :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
INTERCEPTOR
06-07-2003, 11:13
Ma uglavnom treba naći tko prodaje OMP. Najprije bi to tražio u Italiji.
Pitao sam kod Tokića, mislim da su mi diskovi oko 100 kn komad. Kaže oriđiđi. Postojeći su oriđiri, ali su tanki, i nisam baš zadovoljan kočenjem. U početku dubro prima, ali ako se zaletiš, treba fakat nagaziti kočnicu da eventualno blokira. Mislim da ću vjerovatno mjenjati ulje u kočnicama, pa će biti valjda bolje. Htjeo bih staviti ventilirane diskuve od 16V, ali treba mjenjati i čeljusti, jer su deblji. Zanima me gdje, i koje diskove da stavim, a da je debljina ista kao sadašnjim. Sadašnji nisu ventilirani. Nažalost.
Kod Tokića kupuješ samo ako želiš mjenjati diskove svaki tjedan.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
INTERCEPTOR
06-07-2003, 16:43
Kas vjeruj da Tokić ××××. Pa kako može za alfu 75 prednji disk biti 600 kn, a za 33 100 kn???? Ma nema šanse.
INTERCEPTOR
06-07-2003, 16:43
Pa na otpadu bi ti diskove dali za 100 kn komad. :)) :))
INTCP , pa gdje ima OMP rezani diskovi za 850kn par.Jel to neki vaš primorski Tokić?????? :smile17: :smile17:
Kas od Tokića i Auto Krešo bježi ko od side.Mislim da robu nabavljaju ko Kunta Kinte tokara u Zimbabveu. :smile06: :smile06:
:smile06: :smile06: :)) :smile06: :smile06: <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Nemaš pojma... nije Zimbabve, nego iz Kenije. To su u biti izbrušeni i izbušeni rashodovani diskovi od prastarih Land Rovera iz onog Nacionalnog parka di su lavovi, slonovi,...
INTERCEPTOR
06-07-2003, 19:38
Dom Dom tako mije tip rekoa. Ovlašteni OMP zastupnik (ili diler, ne znam). Pitao sam ga 2 puta. Ali možda je tip kreten, pa misli da je pametniji od kataloga. Sjedi unutra cjeli dan, a posla nema. Koji gušt. :smile07: :smile07: :smile07: A kako bi ga bilo kad treba čekat mjesec dana da dođe roba. Al evo i OMP školjka 1000 kuna + 250 kn nosači.
Ma to je sve roba sa greškom.Isto kak sad Molydon prodaje Speedline felge po nekakvim debilnim cijena u klasi Alessio.Pa ××××te pravi Speedline košta u P.M. , a oni 16" prodaju po 700kuna.
Tak i taj OMP ima sumnjive cijene.Pa nema takvog pravog diska po malo više od 100 eura par.Pa nema šanse.A kaj se tiče školjke to i je tu negdje cijena, jedino ako i to neko ne radi paovaj sašije OMP logo. :smile17: :smile17:
Sve lopovi, mutikaše i ××××vjetri... tužno!
Zato i kupujem sve originalno. Nema tu zajebancije; ili ti uvale govno ili čekaš 7 godina. Dakle, ili origigi ili inozemstvo; treće solucije nema!<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
INTERCEPTOR
06-07-2003, 19:49
Dom Dom jednom je mehaničar sam nabavljao zadnje diskove za 75. I stavio ej neke rezane, nije neka ekstra marka nirti je cjena odstupala. I auto je kočio puno bolje. Ne moraju rezani diskovi biti neka marka da bi kočili bolje.
Ma OK INTCP , ali OMP nije burek firma.To je ipak renomirana firma sportske opreme i ima cijene.
Pa to je isto kaj Auto Krešo prodaje Brembo diskove.Pa taj seronja sramoti ugled firme Brembo.Prodaje diskove napravljene u Gnjilanjima kod Azimi Aljetija i onda napizdi Brembo naljepnicu.Pa osobno sam se uvjerio u kvalitetu. :smile09:
Kad vam ja lepo velim...<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Ja se ne mogu požaliti na Krešine "Brembo" diskove na svom Cliu, štaviše, jučer su ih omirisali i CS i T-IE.
Lik iz crikve je na m3-a stavil brembo diskače i iskrivili su se, neznam di ih je nabavio, onda je išal kod tomića po oriđiđi i nije bilo nikakvih probljema! Sad uživa u blagodatima impreze wrx sti!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Šule , ti si sretna iznimka. :smile16:
Toliko postova, a niti jedan konkretan odgovor. Koje diskove da kupim, i gdje? :smile12:
Nije problem koje diskove nego gdje. Shvati da živimo u rupi gdje svako hoće nekaj ušičarit. Najbolje ti je zaletit se u Ita. ili kupit original.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Ne znam u čemu je problem. Ti Brembo max diskovi sigurno nisu za WRC vozila, ali zasigurno su sasvim, sasvim OK! Odi na Brembo site i pogledaj si tamo sve o njima. Krešo ih kao takve prodaje u originalnom box-u sa certifikatom tvrtke, tako da sumnjam de je neka falš roba. U mom slučaju sa originalnim Renaultovim paknama, te spomenutim diskovima Clio se zaustavlja vrlo pristojno! I tako već 30-tak tisuća km.
Znači... "normalne" vožnje barem 45000km...
Šule , pa ja sam kupio kod njega dva para , jednu za Lanciu i jedne za BMW.I oba para su otišla u ××××× u roku 2-3000 km , jednostavno su nakon par oštrih kočenja , diskovi otišli u debalans.Pa znam kaj pričam ljudima.A ti si vjerojatno imao sreče, ili si nekog tamo poznao pa ti nisu uvaljali pimpeka.
Možda vas muči tehnika vožnje, pa time ubijate loše "Brembo" diskove! Kočnica je samo nužno zlo. Niža, gas, okret volana i by, by. Možda!
nullhttp://www.monitor.hr/smilies/klap.gif
http://www.monitor.hr/smilies/driver.gif
Šule legendo pa to te ja pitam, kočnica samo u slučaju nužde i to velike!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Mario Haas
07-07-2003, 15:01
Dobar dućan za OMP imate u Ljubljani. A tamo ste za sat i pol, a presretači, GTI ubojice i slični još i manje!
:)) :)) :))
Čuo sam da Valenčić prodaje dijelove. Otići ću jedan dan do njega, a možda odem i do Kreše. Postojeći su oriđiđi, ali kao što rekoh, nisam baš u potpunosti zadovoljan. Mislim da je u Asconi trebalo manje stiskati kočnicu. Istina, auto je brži, ali mislim na to kolikom silom je trebalo stisnuti kočnicu da kotači blokiraju.
Općenito, gdje još ima dijelova za Alfu?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.