Pogledaj cijelu verziju : 206 XS - jadna kvaliteta
skywalker
04-07-2003, 09:35
Imam 206 XS star 9 mjeseci. Nakon 4000 km pocne mi tesko paliti, udara mi prednji desni kraj, plastika kod desnog prozora cvili. Nakon zajebancija po servisima promijenili mi pumpu za gorivo i nosac motora (vec nakon 4000 km !!). Iako sad lakse pali, to vise nikako nije kao kad je bio sasvim nov, dakle, opet vergla a osobito kad dulje stoji na suncu. Otisao sam opet i u AutoMaksimir i u TM vozila, i gospoda me uvjeravaju da je to sve savsreno ok.
Koliko vidim, nije nista bolje ni s vw, opelom, renaultom, fiatom. A za volvo i P307 sam cuo doslovno horror price. Toliko o novim autima. <br><hr>
Pa iskreno i objektivno rečeno, nisam još čuo da ljudi imaju nekih ozbiljnijih problema sa novim FIAT-ima, osobito Puntom. Naravno, ako se normalno ponašaju s autom.
<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
diablo VT
04-07-2003, 09:43
danas auta proizvode roboti i kompjuteri, i nikako nije za odbacit te horor priče o novim autima!<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
skywalker
04-07-2003, 10:30
cuj...evo, iz druge ruke. Tipu se voznji razletio servo na novoj novcatoj Corsi (3000 Dm stete). A za Fiat, citao sam na forumima grozne stvari, a i frendu je cesce na servisu nego doma. Sve u svemu, ispada da nije bitno koji model i tip kupis, nego kakav te primjerak dopadne. Sve je to manje vise isto.
Sad mi je zal kaj nisam kupio Yaris.
Čuj, naravno da je danas bitno koji te primjerak dopadne, ali ja fakat nisam čuo o nekim problemima u novim FIAT-ima. Doduše ima ljudi kaj vrte nezagrijan auto na 7000 okretaja po zimi kad je temperatura -10°C, ali ti su si sami krivi.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
skywalker
04-07-2003, 10:48
ma ne, ne pada mi na pamet pljuvat po icemu, samo kazem kaj su mi drugi pricali. Uvijek ce biti onih kaj bu pljuvali po onom istom sto drugi uzdizu u visine.
Pa kako ce netko vrtiti hladan motor na 7000rpm? Sve da hocu, a probao sam, ne ide. Bar meni. Auto mi neda preko 3500rpm kada je totalno hladan.
skywalker
04-07-2003, 10:58
jos jednom - stvari koje spominjem desavaju se iskljucivo u regularnom rezimu voznje. Bat, nevr majnd.
To je super ak ti auto onemogućava da ga dižeš preko 3500 rpm kad je hladan.
U FIAT-u toga, nažalost, nema. Bar ne u Puntu.
<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Trebalo bi to u sve aute ugrađivat; osobito Alfe. :) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
To za BMW je bas potrebno, jer sto bi te drugo sprjecilo da ga ne tjeras na visoke okretaje? :)
..od kada smo se 1998g. prešaltali na Japance nema šanse da bi više kupil neki drugi auto,toliko o kvaliteti proizvoda... ;)
..ne mogu se registrirati da ga ×××ך :smile09: ,kaj ne štima?...
INTERCEPTOR
04-07-2003, 19:36
Mazda 3 pa kakvu kramu to voziš da ne ide hladan preko 3500?
Vozim 323F 1.5 '97 godiste. Ovaj model:
http://web.vip.hr/time.vip/meinemazda.jpg
INTCP, ne kenjaj! :smile09:
Rješenje je fenomenalno.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Mazda3, dal je možda tvoja crvene boje i ima TSW felge???? :)
INTERCEPTOR
05-07-2003, 17:48
Daž daždi miš prdi. :)) :)) :))
OS-300, nije to moja. Moja totalno nesredjena :) Boja je plava i udubljena limarija od tuce, kada je ono bila jedne godine :(
Inace ta crvena mi je super. Samo ja bi sebi stavio 17"....
Bili smo se jednom "susreli" na obilaznici. Ti si isao u smjeru kojim se vracas iz Bizovca a ja sam isao prema Bizovcu :)
Skywalker, to što ti teže pali nakon dužeg stajanja je vjerovatno zato šta ti nevalja nepovratni ventil na AC pumpi goriva pa ti se sav benzin vrati u rezervar. Pumpi treba neko vrijeme da nabije pritisak i to je to. Frendu se ista stvar događala na Unu turbo.
skywalker
06-07-2003, 13:39
Kas, zato su mi i promijenili pumpu za gorivo kada sam im dosao prvi puta na servis. Ali i sada, s ovom novom, teze mi pali kada dugo stoji na suncu. Iako gospoda u servisu kazu da je tlak pri paljenju ok. E, a i ne kuzim bas zakaj svaki puta pali drugacije. Nikad isto. Ne znam jel tak i kod drugih.
Moguće je da ti nepovratni ventil nije na pumpi. Taj isti frend na unu ima pumpu kod motora, i na njoj ventil. Ja sam na Manti imao pumpu kod rezervara, i ventil je bio tamo. Većina auta ima pumpu kod rezervara. Trebao bi pregledati cjevi koje vode od pumpe do motora, i od pumpe do rezervara. Negdje ima i ventil. Mora biti i filter goriva. On ti je metalni, promjera možda oko 4 cm. i dužine 10-ak cm. To ne diraj nego traži dalje.
skywalker
07-07-2003, 07:12
kas, pumpu su mi promijenili u ovlastenom servisu (TM vozila). Naime, rekli su da mi nije drzala gorivo, pa valjda ljudi znaju. Valjda, iako se ne bih iznenadio da je drugacije.
Možda je vrijeme da počneš sam popravljati auto. Kao ja npr.
skywalker
08-07-2003, 06:49
:))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.