Fresh
03-07-2003, 14:00
Slabi prodajni rezultati Nissan Primere naveli su tvrtku na ozbiljna razmišljanja o zamjeni modela. Novi automobil pripadao bi istoj klasi kao i Primera, te bi to također bila četvero/petero-vratna limuzina u saloon i hatchback izvedbama. Nissan ipak još nije odlučio o tome kakva vrsta automobila će biti nasljednik Primere, ali se marljivo raspravlja prijelaznim modelima i raznolikosti motorizacije sa sportskim štihom.
U Nissanu do 2007. godine ne planiraju mijenjati aktualni model, već samo unutrašnja poboljšanja tehnologije i kvalitete zacrtane za 2004. godinu. Ovaj plan im daje dosta vremena, dok ih u stvarnosti pritišću prodajni rezultati koji bi cijelu stvar mogli ubrzati. Primera ima lošu sreću da se nalazi u klasi u kojoj kupci preferiraju automobile njemačkih brendova, ili se odlučuju za MPV – automobile za slobodno vrijeme.
Sjećam se da je bila tema o najboljem i najgorem dizajnu. Kad sam napisao da mi je Primera najgora, onda su me neki napali da nemam ukusa.
Neka se sad ti isti jave i prokomentiraju gornju vijest.
<br><hr>
U Nissanu do 2007. godine ne planiraju mijenjati aktualni model, već samo unutrašnja poboljšanja tehnologije i kvalitete zacrtane za 2004. godinu. Ovaj plan im daje dosta vremena, dok ih u stvarnosti pritišću prodajni rezultati koji bi cijelu stvar mogli ubrzati. Primera ima lošu sreću da se nalazi u klasi u kojoj kupci preferiraju automobile njemačkih brendova, ili se odlučuju za MPV – automobile za slobodno vrijeme.
Sjećam se da je bila tema o najboljem i najgorem dizajnu. Kad sam napisao da mi je Primera najgora, onda su me neki napali da nemam ukusa.
Neka se sad ti isti jave i prokomentiraju gornju vijest.
<br><hr>