Pogledaj cijelu verziju : tehnički pregled vozila-molim pomoć
pozdrav svima
molim vas za pomoć:
auto mi glasi na oca a uskoro mi je tehnički.
Zanima me da li ja mogu sam bez njega na tehnički ili i on mora ići pošto auto glasi na njega ( što je nezgodno jer nije u Hrvatskoj trenutno )
unaprijed hvala
Možeš ići bez njega smo kaj ne znam da li još treba punomoć za to.
Mislim da mene zadnji put nisu ništa tražili...<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Ne treba on ići, samo ponesi svoju osobnu.
Možeš dovesti i auto od malog Isuseka boli njih klinac, naći će oni već nekaj drugo da te zajebavaju.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Pogotovo u Škorpikovoj.Ja mislim da su Levim Štefankima stručniji ljudi u ispitnoj postaji. :smile17: :smile17:
Treba ti osobna vlasnika vozila i tvoja osobna ako ćeš ti obavljati regu.
Hondo je u pravu. Ja sam tako napravio neki dan. Bez ikakvih problema.
I ja vec godinama registriram auto od starog,te me svaki put traze osobnu od starog.Ja idem u Siget
Koliko se ja sjećam, mene nisu ništa tražili.
Inaće umjesto da furaš osobnu od starog, možeš ponjeti i punomoć ako je još imaš.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
Treba ziher osobna od vlasnika i onda stvar ide bez problema. S druge strane, za policiju ti punomoc nije potrebna ukoliko vozis auto od clana obitelji koji se isto preziva...
Imam jednog frenda kojemu je prezime kao ime (npr. prezime Marko). Vozio je auto od starog, a u prometnoj od starog su se zeznuli pa su zamijenili ime i prezime. Kaze da je vec imao preko nekoliko objasnjavanja s policijom u stilu:
P - "Ciji je auto?"
F - "Od tate."
P - "Zasto se vi i otac ne prezivate isto?"...
:))
Ma više ti punomoć ne treba ni ako voziš auto od bilo koje osobe, građanina RH ili frime registrirane u RH; raspitao sam se.
Nekada je trebala punomoć čak i ako ti je auto glasio na člana familije. Ja tu punomoć još uvijek imam, a ona sadrži nekoliko stavaka za koje te opunomoćitelj može ovlastiti:
- upravljanje vozilom
- prodaja vozila
- obavljanje teh. pregleda i svih radnji potrebnih za registraciju vozila
- obavljanje svih radnji oko osiguranja vozila (podizanje odštete, kasko...)
- itd.
Tak da ja na teh. nosim samo tu punomoć, ali velim, ne sjećam se da su me prošli put išta tražili.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.