Pogledaj cijelu verziju : TOYOTA MR2
najljepši auto je toyota mr2
:)) :)) :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :)) :)) :)) :)) :))
Ona starija mi je zakon. I nova je lijepa, ali bi rađe imao Celicu.<br><hr><font color="red">GTI</font>
T-IE, zar ti nebi dojadilo non stop drzati auto izmedju 6800-8100? :)
MR2 :smile20: :smile20: :smile20:
Mazda :))
Kad bi ja nju mogao samo nabavit. Lako za okretaje. ;) <br><hr><font color="red">GTI</font>
Steta sto joj fali krov...
"T-IE, zar ti nebi dojadilo non stop drzati auto izmedju 6800-8100? "
Da i šta onda? Time je kao sve zadovoljeno? Malo nam pojasni što sad to sve znači.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Možda je rečeno u zajebanciji, ali ipak mislim da visoki okretaji nisu nešto nenad××××vo.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
"Da i šta onda? Time je kao sve zadovoljeno? Malo nam pojasni što sad to sve znači."
Sorry, totalno sam prazan, neznam kako da ti odgovrim. Jednostavno nema inspiracije :)
Nema beda, ionako ××××m.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Sepra, tek sad vidin šta ti avatar predstavlja. :)) :smile06:
Da, prasca u smradnicu (oprostite na grubim ričima, asocijacija se ne može drugačije izreći)...
Facelift MR2 se dogodio nedavno, brijem da uskoro dolazi novi model...kad bi još manje sličio na Porscea sprijeda a više novom kućnom dizajnu, bilo super...ovako mi je za sada još uvijek Celica Toyota koju treba imati...
Prijasnja Celica, serija ST 205 mi je nekako draza zbog GT4 verzije sa 4x4 i 2.0 Turbo...
diablo VT
28-06-2003, 09:44
najbolja toyota je supra!
...nego i?<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Ispast ću perverzan ako rečen...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.