Pogledaj cijelu verziju : Nova Citroen Xsara 1.4i
Dali se isplati kupiti i kakva su iskustva sa kvalitetom, servisima itd. :smile15: <br><hr>
Imam xsaru 5 god staru, jedini kvar na njoj je bila izmjena zadnjeg auspuha(a to nije kvar!) auto ima 77 000 km i još su tvornicke gume na njoj. Zbilja je iznenadjujuće dobar auto uz to i troši manje nego Peugeot sa istim 1.4 motorom (provjereno) :smile15:
Buzz,vozio sam taj auto 5 godina,114000 km bez greške,redoviti servis(bagatela)i to je to.Prije 2 mjeseca kupio sam isti auto(Elegance) s istim motorom i ide odlično.Preporučam ti.
Hvala na savjetima. Kupio sam ju i nadam se da će sve biti OK. :)
Mislim da Xsara 1.4 sa 75 KS slabo vuče pod klimom. Općenito mi se čini da je taj motor dosta trom, naročito pod opterećenjem ( dosta prtljage i 3-4 putnika ). Što o tome kažu vlasnici Xsara!?
je,istina,malo slabije vuče ali meni je dobra.Bio sam nedavno u Nizozemskoj s njom skroz natovaren i stalno upaljenom klimom i na autocestama u Njemačkoj i Nizozemskoj bez problema sam držao 150-160 km na sat jedino u Austriji sam tu i tamo morao gasiti klimu na uzbrdicama jer mi je trebalo malo više snage kod preticanja,uglavnom jako jako zadovoljan,pozdrav Citroenovcima
moja nema klimu,ali istina je da joj fali 30tak konja..pošto je rijetko kada natovarena služi poprilično dobro. a i potrošnja je pristojna..za te novce nemam prigovora.
krapina. kaj i ti imas xsaru? kakvu?
1.4i Elegance,stara 3 mjeseca,prije nje sam imao istu 5 godina 114000 km bez greške.pozdrav
Ne znam, meni je malo žao kaj nisam ubo Xsaru nego sam se odlučio za Astru. Ipak mi djeluje kompaktnije i čvršće.
Isprika kaj se mesam, volim citati iskustva vlasnika Xsare, ja sam kupil HDi 90 ks. Ima sad 10.000 km i nema nikakvih problema. Autek vlece kak bog zapoveda, povuce kad je potrebno ko benzinac. A isto takko ne trosi puno na otvorenom cca 5 lit. Ma bas sam zadovoljan. Pozdrav svim vlasnicima Xsare!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.