Pogledaj cijelu verziju : Kamo na more?
Budući da sam već skoro naturalizirani stanovnik Pučišća ne smatram se turistom. Inače, Pučišće mi je najlepše mjesto na Braču, a bilo je i na Jadranu dok nisu bijele krovove počeli zamjenjivat onima od opeke. To mi je žal. Ove godine idem s Alfom što znaći da maskiram tablice budući da ljudi na znaju da je to moj auto, a ZG-ZG kombinacija ljude iz južne Hrvatske previše provocira.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Kad buš dole Alien5?<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Šta kuda kamo kako gdje: odakle sad ti naturalizirani Pučišćanin??? :smile12:
Slušan! :)
Ja san tamo od negdje 26.07-19.08. Možda i prije koji dan ali definitivno do 19-tog jer san 20. na Dugom Otoku.
komandante
14-07-2004, 07:53
bernie i ja bumo tu...
http://www.freewebs.com/rale_macau/VELA%20GARMA.JPG<br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Clio182_SB
14-07-2004, 08:03
Oćel biti koga u okolici Zadra, tj. Pakoštana u periodu od cca 18-og do 28-og ?
Mario Haas
14-07-2004, 08:28
:) <br><hr>
ja sam u pirovcu 16.-cca23.07.
Dr. Strangelove
14-07-2004, 08:42
Tralala ne gledam ovu temu tralala...
...Nisu Čiče i Jarun uopće tak loši... :smile10: :smile17:
komandante
14-07-2004, 08:50
oprez!!!dave se po cicu
kaj nije zatvoreno?<br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Fakat momci, imajte milosti prema nama koji jos moramo dosta izdrzati prije g.o.. :smile24: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Dr. Strangelove
14-07-2004, 08:51
Ma jok...prevelko je to jezero da može neko pazit na sve strane.... a ne velkoj plaži nisam nikad vidio zabranu kupanja...možda su sad stavili...
BTW nisam nikad ušao dublje od pasa u Čiče, a niti ne namjeravam...
komandante
14-07-2004, 08:54
pa i ja idem tek krajem 8-og,al imam pravo sanjarit :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Naravno... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
cliosb182 hoćemo se naći za neku kavicu slijedeći tjedan. pa da bacimo i neki race!
:smile07:
Eventualno u vodi sa gumenim čamcima na napuhavanje... :))
čuj moram iskoristiti šansu dok ga vrti do 4500 o/min! :)) :smile06: :)) :smile06:
to nije ni 100 konja! :smile07:
Clio182_SB
14-07-2004, 11:01
:)) Limitator je uključen do Karlovca, a onda ide off :smile23:
Šalim se....Ajd baci neki mail na stefo@vodatel.net, pa da probamo nešto organizirati ....
Mehanicar
14-07-2004, 11:04
Clio SB jesi probao race s Grgom da vidimo jel brzi crni ili zuti ? :))
Alien5, ja sam u Pučišću do 29. 7. Pusti broj moba na Girrari@hotmail.com pa da se trevimo.
Naturalizirani stanovnik Pučišća je zeka... ja sam zagrebački dečko jedino kaj stara tam ljetuje čitav život, ja sam ljetoval jedno pet godina, a zadnje 3 godine imam stan u onoj zgradi di je pošta. Ak možda znaš Ivana Michielija onda ti je jasno zakaj vozi Alfu. :)) <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Clio182_SB
14-07-2004, 15:47
Mehaničar, bratska ljubav je u pitanju :smile14:
Ne diži ruku (gas) na bližnjega svoga....
Moramo nekoga drugog uhvatiti na pik... VEX-a, npr.... :smile23:
Mario Haas
14-07-2004, 15:58
samo da Vex nauči kretati bez ESP-a... :smile25:
Clio182_SB
14-07-2004, 16:00
:smile16: :))
:smile25:
2 mehancar. Danas sam te vidio kad si dolazio popodne na faks. Taman smo cekali Miru da nas proveze u RCu. :smile15:
Girrari, dobija san tvoj broj, ali su mi jutros uvalili zajeb: 26. navečer iden u Istru ( a godišnji mi je) i vraćan se 30. ujutro (subota), što znači da san 30. popodne u Pučišćima (zavisi od gužve na trajektu). Sitra popodne iden na Kornate do 25. navečer, tako ako si slučajno 26. okolo Splita javi se ili ostani koji dan u Pučišćima. Pa diš tada kada postaje najzanimljivije (ipak ja tada dolazin pa se tada i sezona otvara :smile06: ).
Ja planiram ostati u Pučišćima do 29., ali otvoren sam za kombinacije. Bumo u dosluhu.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
turbo-limac
15-07-2004, 08:17
giro, sretan put, javim ti se kad dojdem dole... :)
Hvala ti; čujemo se i vidimo.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Dr. Strangelove
15-07-2004, 08:36
Sretan put svim sretnicima koji kreću na more! I saučešće kolegama koji ostaju u jesenskom Zagrebu ko i ja... bemti u ova dva dana me uhvatila neka listopadska depra i lijenost...
Clio182_SB
15-07-2004, 21:05
Ajd sad kad smo već na ovoj temi, moram pitati jer mi se na da bunariti po kartama tipa rev.c, rev.d i promjenama koje nastaju na njima na dnevnoj bazi.
Naime, konkretno pitanje : koja je najefikasnija ruta do Zadra ???
Posebno me zanimaju ideje onih koji su već prošli taj đir ;)
Ja idem sutra prema Zadru točnije Privlaci i namjeravam ići državnom cestom do prije Sv. Roka, onda kroz njega da presječem obilazak i to je otprilike to, jer si posle tunela praktički na moru!
Pozdrav! :) <br><hr>
ferarista
15-07-2004, 21:43
Kamo na more???
Pa dođite u Brela.
Čekaju Vas velike sobe u centru mjesta.Bude li zainteresiranih, ostaviti ću broj mobila.
Mehanicar
15-07-2004, 23:40
2 - Koshpa da vidio sam da se nesto ganja tamo oko faxa s RC - joj, joj :smile06: :smile06: ,
2- Clio je nasli ste sirotog Vex-a naganjivati - njemu je svaki auto iza njega pretnja pa se stalno trka sam sa sobom - Vex polako nije ti brod Grobnik !!! :)) :))
2 - 600 ja sam od sutra u Ninu ali ti se stalno kupam na pliši u Privlaci pa se mozda i vidimo neznajuci to - ak cujes kako Mile Kitic udara iz neke plave brave e to sam ti ja - :smile06: :smile06: :smile06:
Clio 182
Jučer si sve čuo. Od Zagreba do Zadra imaš neizgrađenog autoputa cca 60 km (12 km oko Kapele i ostatak između Otočca i Gospića)
Ja idem sljedeći tjedan i definitivno idem novim dionicama. Išao sam i prošle godine, kad pola toga nije bilo izgrađeno i stigao sam dva sata ranije od frenda koji je išao preko Plitvica.
clio182sb jučer sam ti poslao mail pa se javi ako si ga dobio.
ja danas krećem oko 18h. odluka je pala da se ide cijelim putem po autoputu jer stvarno nemam živaca voditi borbu protiv vozača iz eu preko plitvica.
Evo malo da se zamislite.
Vijest iz Večernjaka:
''Turisti na vodičkoj rivi sinoć su imali prilike vidjeti nesvakidašnju izvanpansionsku atrakciju, tek ulovljenog morskog psa modrulja teškog oko 150 kg i dugog preko tri metra.......Ulovljen je na otvorenom moru, pet milja južno od svjetionika Blitvenice.......Kako kažu strućnjaci modrulja se često može sresti u Jadranskom moru, posebice na otvorenom moru, dok navodno ljeti zalazi i u zaljeve bliže kopnu......među jadranskim priobalnim stanovništvom se smatra kako je taj pas potencijalno opasan za čovjeka.......
:( :( :( :smile08: :smile08: :smile08:
Alien5 eto materijala za tebe, malo elaboriraj o čemu se to ovdje priča, a mogao bi netko i puknuti kartu lokaliteta gdje je ulovljen <br><hr>
Dr. Strangelove
16-07-2004, 09:44
fakat Alien... jel ti modrulji napadaju čovjeka? samo kad su ful gladni ili kaj? Ili te samo gricnu pa kad skuže da im ne paše okus puste.... :(
http://www.hrt.hr/arhiv/hrvati_u_svijetu/razglednice/pic6mid.jpg
http://www.inet.hr/9a6aa/IOCA_IOTA_LH/IOCA2003TOUR/images/P101016711.jpg
http://www.morsko-prase.hr/ronjenje/lokacije/karta5-4.gif
Ekipa ne bojte se: nikad u povijesti nije zabilježen niti jedan napad modrulja na čovjeka. Eventualno se može desiti da ako ste podvodni ribolovac i imate oko struka par kila krvareće ribe da se pas zaleti na to, ali u principu modrulj se više boji nas nego mi njega!
Dr. Strangelove
16-07-2004, 10:13
e to sam htjeo čuti! :smile25:
A šta se ti veseliš, kao da na Čiču ima morskih peseka :smile12:
Clio182_SB
16-07-2004, 18:25
piqet, mail se stigao, sve OK.
Ako ikako uhvatim malo vremena bez "pratnje", odmah ti se javim.
Fresh, fala lipo, tako sam i mislio.
Bez obzira na cestarine... Ne želim ni zamisliti šta se sve može sresti na cesti na starim dionicama :smile13:
I šta sve treba napraviti i koliko puta da se voziš kao čovjek :smile19: <br><hr><font color="blue">Clio Sport 182.... Engineered for even more vavavooom ...</font>
Sretno prijatelju! I želim ti krasan godišnji odmor!
:)
Sretno sretnice... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Hvala svima, stojte mi dobro...
Doći će i vaše vrijeme :smile07:
..ne boj se morskih pasa !!....sve je to utamanio nas kolega alien !!?? ;) :))
Dr. Strangelove
23-07-2004, 09:37
Jbmpasmtrovodrždmujbmsanaderuisvim...
...jel sam to samo ja ili je fakat naša obala svake godine sve skuplja i skuplja?... više nemreš nać apartman za dvoje ispod 50 € u sezoni!? ... jučer gledam u nekoj emisiji o Turskoj... za neku siću se tamo možeš smjestit u hotelu kakvih u Hrvatskoj niti nema... u godini dana oni su izgradili 50 luksuznih hotela... sve živo su usmjerili na turizam... koji smo mi krkani to je za nevjerovat... :smile09: <br><hr>
Kak nema jebate?!"?!
Pa, 4 frendice su iznajmile 3-sobni apartman od 65 kvadrata(TV, koža, klima, 2 terase, bla, bla,...) u centru Novalje za 50 eura po danu. Kreću sutra(špica sezone).
Bratić mi je uzeo apartman za 2 osobe na Rabu za 30 eura po danu...
Dr. Strangelove
23-07-2004, 09:44
Evo pa gledaj...
:URL=http://www.apartmani-hrvatska.com/:http://www.apartmani-hrvatska.com/:/URL:
Dr. Strangelove
23-07-2004, 09:48
Ok je kad znaš veću u 4-tom mjesecu kad ideš i na kolko.. onda se da nać....ali sad.. :( <br><hr>
Iza 15.08. te vec bakutaneri hvataju na strateskim mjestima (autobusni kolodvori itd.) i nude privatni smjestaj u bescijenje - bar je tako u Makarskoj... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Dr. Strangelove
23-07-2004, 10:01
Idem u Bašku u četvrtak... ostajem do nedjelje...
Samo 3 noćenja sa početkom u sredini tjedna u š×××× sezone?
E, stari... jebat ga... u tom slučaju prihvati bilo što ti se nudi...
Dr. Strangelove
23-07-2004, 10:33
znam.... nudi mi se apartman, dosta komforan ali bez klime za 54 €/dan... Jebate ko da ljetujem u Nici...
Gle.. tam si 3 dana... jel' mora bit apartman? Zašto ne uzmeš sobu sa kupaonom? To ti je oko 12-15 eura po osobi, a i prije ćeš nači tako nešto, nego apartman...
Dr. Strangelove
23-07-2004, 10:39
Ja sam ti ovisnik o frižideru... prehrana mi se sastoji od brda mlijeka, jogurta, sira i tih ×××××rija...
Pa navijes malickoj budilicu u 6 ujutro i dok se ti probudis ona ti dofura sve to frisko i hladno iz ducana... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
:))
Pa, večina kuća u kojima se iznajmljuju sobe ima upotrebu kuhinje... i sigurno nebuš kupil brdo mliječnih proizvoda za ta 3 dana...
Dr. Strangelove
23-07-2004, 10:58
istina... dali ste me u razmišljanje (i u vezi iznajmljivanja sobe i u vezi slanja male ujutro u dućan :)) )
...bum već nekaj skombiniral... e jedva čekam da odem...
Jel to ona mala iz tvog auta kad smo se sreli na Street Race-u?
Dr. Strangelove
23-07-2004, 13:25
Je...još uvijek je ta u djiru.... :))
Dobra mala! ;)
A, kaj je sa onom koja te lovila, a ti si falabogu uzel brzi auto da možeš što bolje bježat od nje... :))
Dr. Strangelove
23-07-2004, 13:31
Fala bogu ohladila se... valjda je na moru... ma ono grdo.... :))
:))
Ma, nemoj se bedirat... bu se ona vratila, puna utisaka i slana od soli, pa će te pozvat na tekilu... samo donesi limun... :))
Dr. Strangelove
23-07-2004, 13:33
:o :))
ja odoh sutra u pirovac pa ako netko treba prijevoz neka se javi.
....ako neko slucajno krene prema Grckoj i Turskoj kolima , na granici izmedju HR i SiCG , ceka se vise od 6 sati !!! :(
...
Ja sutra ××××m za Istru - Porec, Novigrad, Rovinj, Motovun, Hum, Pula - valjda cu uspjet to sve obici preko vikenda...<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Bmw Touring
29-07-2004, 16:49
a ko ti je kriv kad imas spor auto :)) :smile16: :)
Ma auto je brz, ali te usporavaju ove "sportske" Alfe, Renaulti, Honde, BMW-i i ostali cestovni gmizavci... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Bmw Touring
29-07-2004, 17:18
i ostali cestovni gmizavci... tipa Clio Sport,GTA itd.
:smile06:
E ti su najgori - misle da ih svi gledaju pa voze sporo i samo koce promet... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Bmw Touring
29-07-2004, 17:24
kad sutra kreces?
Kaj niste ovu temu nabrijali u 6-tom mjesecu??
Ja sam se vec vratio!! :(
Mehanicar ja od rodenja ljetujem u Nin-u bio sam od 13-25-tog dolje. U Privlaci ove godine nisam ni bio nekak mi se nije dalo ici u Blue,a najcisce more ti je tamo iza Vrsi ili u Petrcanima. :)
mc vidimo se na autoputu! :smile18:
Nabavi dobar dalekozor... :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
da uočim na vrijeme sporokrečući objekt japanske proizvodnje? :smile15:
Zvat cu te neposredno prije nego sto te preteknem i ako na vrijeme dohvatis dalekozor mozda me uspijes vidjeti kako nestajem na obzoru... :smile22: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
:)) <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Brock-odlog
30-07-2004, 09:34
:smile25: :smile23:
Odoste vi na more :smile09: :smile09:
Ja ću ovaj vikend malo u planine, možda je gore iznad oblaka nešto toplije nego ovdje. Smrzo sam se jutros. Brock, jer konačno počela padati kiša u londonu ili te i dalje svojim pojavama tereorizira lokalna pjegava živež debljeg spola?
Brock-odlog
30-07-2004, 10:39
Pa, sad je nekak polu oblacno-polu suncano...
Ali pjegavih zdepastih prasicica i dalje ima u izobilju... :))
Mario Haas
30-07-2004, 11:06
Svima koji namjeravaju doći na Pag:
Gužve su ABNORMALNE. U Novalji, a pogotovo na Zrču. Parkinga ima premalo, a auta i ×××××na previše. Dnevno parkiranje se naplaćuje 12kn ali naravno nema nikakve evidencije o slobodnim parkirnim mjestima, samo deri lovu a onda auti neka se parkiraju po drveću. Jučer smo više od pola sata čekali da poslije plaže izađemo s parkinga, a isto se ponovilo i noćas. Jednom riječju KAOS. Krivo parkirani auti na parkingu i okolo, busevi koji voze rulju iz Novalje do plaže, nekontroliran izlazak na glavnu cestu. Murije ni za lijek, sada kad su stvarno potrebni. Užasno je teško svaki dan poslati patrolu oko 18 sati da zaustavlja promet na glavnoj cesti kako bi rijeka autiju mogla izaći s parkinga. Umjesto toga, auti samo nadiru unutra, zapinju u kolopletu jednosmjernih putova i loše parkiranih auta, ekipa je nervozna i sve skupa mogu samo reći SRAMOTA za policiju i za koncesionare. Naživcirat ćete se propisno.
Mario Haas
30-07-2004, 11:06
Na plaži ekipa kenja i piša po svlačionicama, tak da opče nije problem stati u govno. Uz jednu hrpu dreka vidio sam prekjučer za dana čak i podulji komad role guz-papira. Dakle, ljudi vode brigu i o logistici.
Cijene su čisto pranje. Izzy 16kn, Corona 25, Ice i Breezer 30 pa vi vidite. Neko je rekao da je to povoljno, pa prijatelju ako je stvarno tako i ako ti nije problem molim te da mi šalješ dnevno 400-500kn kako bi se ja mogao nalokati po tim PRISTUPAČNIM cijenama bez da dižem kredit.
Sve ovo vrijedi za dane U TJEDNU. Danas je petak, očekujem kataklizmu... Prošle subote nismo ni mogli ući s glavne ceste na Zrče jer je kolona auta bila od skretanja prema Zrču sve do skretanja za trajekt, koji su bili na Pagu znaju.. A PADALA JE KIŠA!
Da ne bi ispalo samo da jamram, kava i sladoled u Maunu su dobri, a za preporučiti je pizza "Novalja" s paškim sirom i pršutom u pizzeriji Moby dick. Parking u gradu je 5kn/sat ali potreban je supermenov vid i puno sreće.. Nova jednosmjerna regulacija prometa zbunjuje ekipu..preko rive nema više autima.. Ko ima skuter taj se je spasio..
Živio turizam... :smile12: <br><hr>
E stari moj, vidim da još nisi završio osnove Novalje. Kao prvo veliko točeno pivo u Aq je 12,50. Kao drugo sa Zrča se odlazi ili u četiri ili u osam, a ne kada odlaze svi. Isto vrijedi i za noč. Ili do jedan ili poslije pet. Između ostalog probaj i neke druge plaže, Sunčana, Čista...
Ono za svlačione potpisujem...
U osnovi glavni problem Zrča je popularnost. Prošle je godine bilo 30% ljudi više nego pretprošle, a taj trend traje već četiri godine. Nadam se da će se mnogima sada zgaditi pa će gužve u Novalji biti manje...
Ja dolazim idući vikend i već se bojim.
I za kraj jedna preporuka: ako još nisi bio svakako svrati navečer u Boškinac, to ti je na putu za Staru novalju, prati znakove...
<br><hr>
Mehanicar
01-08-2004, 13:04
Evo i mene natrag ! :(
cezy - znam, i ja imam kucu dole vec 18 godina, Duboka Draga u Vrsima je izmisljena za slikanje ali je plisa u Privlaci (tj. Mletku ) raj na zemlji samo ti treba karta izgubljenog blaga da je nadjes ako ne znas gdje je !
Cezy onda obvezatno najavljivanje kad ides dole da se nekako potrefimo :)) !
U dubokoj dragi sam proteklih 6 ljetovanja,bio prakticki svaki dan sa biciklom. :) Ove godine necu ici vise dolje,a za sljedecu cemo nes iskemijat da se nademo. :) :)
Dobrodošel Mehaničar. :) <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Mehanicar
02-08-2004, 11:15
cezy mislis na ovo
http://img.villagephotos.com/p/2004-8/795702/More016-mala.JPG
fino si se ti onda napedalirao zadnjih godina, al ona cesta do Marašove rampe gore je vrhunska za lagano divljanje - al su mi smrdile gume ovo ljeto od silnog podupravljanja i preupravljanja rucnom , bas je milina tamo voziti, samo da je duze ! :smile20: :smile20: :smile20: <br><hr>
Mehanicar
02-08-2004, 11:26
http://img.villagephotos.com/p/2004-8/795702/DubokaDraga-mala.JPG
Hey sad me bas depra uvatila,kad vidim ove fotke,a ja moram bit u ovom betonu na +30. :( :(
Inace zavoji oni su mrak svih mrakova.Sa biciklom najvise volim kad se spustam od one crkvice onaj prvi desni,tamo nikad nisam uletio ispod 50kmh :)) Nebih vjerovao koliko se kilometara dolje tokom ljeta skupi.2001 je moja "ekipa" isto imala bicikle dolje pa smo svaki dan ××××li u grupi negdje.Jedan dan u Dragu,drugi dan u Zaton,pa u Petrcane,na Ninsku,itd. Na kraju ljeta sam skuzio da sam napravio gotovo 600km. :smile17: :))
Inace ja bez bicikla vise dolje ne idem.To mi je mrak rekreacija,svugdje dodes za sekundu,a i gust mi je vozit rute,pogotovo kad vas je vise. :)
Ima tih uvalica dolje 4 komada cini mi se. Probaj kad dodes do rampe skrenut desno a ne lijevo,tu ima jedna mini uvalica,di jako cesto nema nikoga,ta je idealna kad ides sa komadaom. :)) :)
Mehanicar
02-08-2004, 12:13
i meni je sugavo u zg na +xy ali sta ces, strpiti cemo se dogodine pa da onda uzivamo i meljemo o autima dok nas vino ne slomi !
Evo jedne slike zavojcica :smile20: http://img.villagephotos.com/p/2004-8/795702/Brava-Vrsi-mala.JPG
:smile20: :smile20: :smile18:
Jel ti tu auto vec u driftu bio??
Mehanicar
02-08-2004, 17:04
aha, zadnji kraj fino poceo kliziti - tesko je to uslikati,cura stajala na ogradi i slikala - treba snimati sve -nagodinu i nabaviti auto s RWD-om da ne moram rucnu vuci ili volanom trzati toliko !!!
e da mi je tu corvetta - srediti cemo i to nagodinu ako mi frend bude u isto vrijeme na moru ! :smile20: :smile20:
Lijep pozdrav svima, idem ja lagano na zasluženi godišnji... :)
Čujemo se za 3 tjedna!
Javim se ak' naletim na neki internet caffe... ;)
sretno i dobar provod! :)
Deckovi dragi i ja vas sve lijepo pozdravljam iako necete previse osjetiti moju odsutnost. Sutra gibam za Makarsku i vracam se za dva tjedna. Nemojte se previse cupati medjusobno - narocito budite njezni prema plahim Alfistima... :smile16: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Dom Dom unlog.
06-08-2004, 17:25
Lijep pozdrav našem dragom mc-u kaj ide na morje i želimo mu , mi Alfisti, oproštaj sa jednom lijepom pjesmom:
Nek mi Bog snage da,
da do Knina dođem ja, i da mi Toyota ne zakuha!
Jel dobro :smile25: :smile25:
Jebate, Huljic ti nije ni do gleznja... :smile25:
Dirnut sam... :smile24: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Sretan put.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.