Fabia SDI Elegance.
04-06-2003, 18:08
Danas sam vozio dosta dugo novi Audi A3 2.0 TDI sa 140 ks i 320 Nm. Pokazuje zube tek nakon 2300 rpm ali karakteristicno da iz 1300 rpm on vuce. Opet pumpa-mlaznica, nikada ko Common-Rail, buci posebice kad je hladan ali preko 3900 rpm ko traktor. Po mene auto izgleda sportski ili da kazem vrhunsko, malo zadnja svijetla su postavjena prema gore a to malo mi kvari dojam. 16" kotace izgledaju vrhunsko i taman za njega. Sprijeda me podsjeca malo na A4 a vise na A8.
U voznji, izgleda da su znali sta su napravili, stabilan, vozio sam ga po zavojitim cestama, prestabilan za 1400 kg. Kad su rupe u pitanju, ovjes se cuje kao "LUP". Inace dobar ovjes i nema sto, nova platforma kaze moj drug koji kaze da je bolji 3 puta nego prvi A3.
Mjenjac sa 6 stupnjeva je precizan, lak ali malo spor. Svijetla nijesam probao ali vlasnik tog Audija ali i vlasnik ovlascenog servisa
U voznji, izgleda da su znali sta su napravili, stabilan, vozio sam ga po zavojitim cestama, prestabilan za 1400 kg. Kad su rupe u pitanju, ovjes se cuje kao "LUP". Inace dobar ovjes i nema sto, nova platforma kaze moj drug koji kaze da je bolji 3 puta nego prvi A3.
Mjenjac sa 6 stupnjeva je precizan, lak ali malo spor. Svijetla nijesam probao ali vlasnik tog Audija ali i vlasnik ovlascenog servisa