Pogledaj cijelu verziju : 402 FOTKE by MytByte
Evo (napokon) mojih fotki sa 402 SR(anja)?? ;) Nije baš nešto sredjeno ali poslužit će, samo strpljivo jer se slike odmah učitavaju a nisu baš male!
Obavezno pogledati i link na vrhu svake stranice ne bi li razmislili hoćete li ikada više parkirati izvan bijelih linija predviđenih za to...hehe!!!
:URL=http://free-zg-hinet.hr/mkalogje/:402 STREET RACE!!!:/URL:<br><hr><font face="Impact" size="+2" color="blue"></font>
Ne šljaka.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Ma zakaj ne mogu editirati vlastitu poruku...OVO JE PRAVI LINK:
:URL=http://free-zg.hinet.hr/mkalogje/:402 STREET RACE!!!:/URL:
Ovo s Atosom je prestrašno!!! Bože blagi... ja bi se ubil da mi se to desilo. Di je to slikano?? Ovak mi se čini kao zapadni dio grada (Vrbani, Špansko, Malešnica...).<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Girrari da te "utješim" , to se dogodilo negdje u Jarunu blizu tebe, mislim da je ulica F. Budickog.Asfalt je jednostavno propao kao da je "krmača" pala.Horor!!!!!!!
A vozač nije skužio da nema par kvadrata ceste.
E... a, na slikama sve izgleda tak idilično... ma, prava divota. Samo kad se sjetim rastopljenog katrana/guma na dijelu street style-a. Strava!
I mislio sam si da je negdje na zapadu. Doduše, nisam se nadao da je tako blizu. Od sada ne vadim auto iz garaže. Još bu mi pred kućom propal u zemlju. :o
Nemam pojma di je ta ulica, ali moram pogledat da se ja ne na×××××. Ko zna, možda tamo prolazim svaki dan, a nisam ni svjestan ×××××× koje vreba.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
To je jedna ulica prije križanja Horvaćanske i Hrvatskog sokola kad se ide iz smjera Hrgovića crkve, ima semafor...nedavno je i drugi auto na početku te ulice slično završio, samo nije toliko propao...srećom po mene ja sam se samo jednom sparkao na to mejesto inače je uvijek netko drugi tu sparkan... :smile12:
eto što voda napravi...a radnici Vodovoda taj isti asfalt nisu mogli razlomiti niti pneumatskim čekićem...
Ona srebrna Celica je iz Ivanića. 2.0 170 ks(oriđiđi), sad nema tollko sigurno. Auto je pre××××n ;) <br><hr><font face="Impact" color="blue">Zoom Zoom</font>
CeeDee je, mislim, pobijedio na stylingu s Imprezom, kaj ne??? Šteta što se ne smije natjecati na Raceu jer je organizator... ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.