Pogledaj cijelu verziju : sta mislite o CITROEN C3 PLURIEL-u
Rocco-Siffredi
27-05-2003, 20:17
bok svima,
zanima me sta mislite o novom citroen c3 pluriel-u.
meni se osobno svidja,jedino je malo zeznuto(barem meni) ono potpuno skidanje krova :smile17:
Meni je cijeli auto :smile12: :smile17:
Nema bas zena na ovom forumu, a mislim da je auto namijenjen upravo njima...
hmm, moje osobno misljenje... UZAS (bar sto se dizajna tice). Stvarno mi se ne svidja, ali o ukusima se ne moze raspravljati.
Nisam jos vozio, treba probati pa onda biti pametan...
Ma meni je autić sasvim OK, ali me ×××× ono isto kaj me ×××× i kod drugih malih cabrioleta, a to je cijena. U pravilu, za tu cijenu uvijek možeš kupiti top model te klase ili čak solidni model više klase. Ista stvar je sa Street Ka. Zadnji mali cabrio po fer cijeni bio je Punto Mk.1.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Dr. Strangelove
28-05-2003, 09:22
pravi auto za jednu curu... ali za dečka...hmmmm... možda za nekog ko se fura na ovu gay modu... :smile14:
Pa dobro Rocco kaj se ti nisi još dosta nakaral???????? :smile17: :smile17:
Jučer se jaedan vozio iza mene. Tip za volan cca 30-tak godina, odijelo, sunčane cvike. Ili je u potrazi za komadima (u 8 ujutro ?) ili se kako kaže Dr. fura na gay modu.
Za moj pojam malo preglomazan auto za svoju klasu, a i ono isfuravanje pet autiju u jednom, ne privlači me baš.
Rocco-Siffredi
30-05-2003, 16:59
Hahahaha,ako se po autu zakljucuje da je neko GAY,onda sam ja GAY 200 %.vozim Ford KA (roza boje)sta ces ,niko ga nije htio kupit,a meni prodavac dao 30 % popusta za gotovinu. :)) sta ces ima ×××××× hahaha,a meni se zivo ××××a..nego da se vratim plurielu,bas je ovdje u FFM bila prezentacija,i mogao sam sjedit u njemu.pa ima dosta mjesta u njemu cak i odostraga,ako nisi visi od 1,70 m,za razliku od Peugota 206 cc,i Forda StreetKa,Pluriel ima barem 4 mjesta,a i nije nesto ni skup,za one koji si mogu priustiti 2.auto,cijene barem ovdje pocinju od ca.15000 Eura.
Iako ženin C3 ima svega tri mjeseca od kada je vidjela Pluriela konstantno mi je kljucala mozak sa tom pojavom tako da sam popustio te danas otišao i napravio zamjenu. Skrušeno priznajem da ću zdipit tu i tamo koji krug, onako lagano po gradu, a Vi me derite kao konja. Sve će Vam biti debelo vraćeno tamo početkom devetog. VA VA VOOM 172.
Život je lijep!
Čestitke Šule!
Znal sam da buš popustil.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Alfa 147
26-06-2003, 15:27
"Iako ženin C3 ima svega tri mjeseca od kada je vidjela Pluriela konstantno mi je kljucala mozak sa tom pojavom tako da sam popustio te danas otišao i napravio zamjenu. " - pa dobro ŠULE, il' Ti je zena macka ko' dollar ili je brak u krizi pa spasavas situaciju :)) :)) (salim se, bez uvrede)
Molim te reci kako si bio zadovoljan s C3. Mi smo uzeli, tj. treba doci za mjesec dana, 1,4 HDI sa mislim 90ks pa me zanima misljenje.
Vozači C3 se ne furaju na gay spiku već na šah.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Šta očekivati od žene kad ni ja nisam sav svoj pa nakon Clia odem i uzmem opet Clia.
Veći broblem će biti sa vašim ženama i curama kada me vide u Plurielu.
Naš C3 1,4 SX prošao je 3,500 bez problema i nakon urcanja sa Cliom godi mi malo ležerne vožnje u njemu.
"Veći broblem će biti sa vašim ženama i curama kada me vide u Plurielu"
:smile10: :smile08: :smile12: :)) :)) :smile16:
Šule, nadam se da ne izgledaš ko j.... žigolo. Onako, majica bez rukava, trodnevna brada i zalizan ko Boško Balaban... :smile18: :smile17: :smile17: :smile17:
Blizu, blizu... :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
http://ur.lookingat.us/images/179051.jpg
:)) :)) :)) :)) :))
Bez straha OS. Neću pohoditi istočne dijelove zemlje!
Alfa 147
27-06-2003, 21:54
To bi bilo krajnje nekulturno pa cak i bezobrazno. Prvo bi nas Slavonce ponizio na asfaltu s bjesomucnom voznjom, a onda bi nam jos i zene "pocastio" svojim ... ŠULE razocaran sam! :) :)) ;)
Upravo uvjeravam ženu da tih "par" kapi kišice nutra nije niš strašno. :smile12:
Imaju se deca di kupat :) <br><hr><font face="Impact" color="blue">forT escorD 1.3 kaRaFun, varijacija blue boje --- comMinG thIs fAll....bE CaRfeuL!!</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.