Pogledaj cijelu verziju : manta A;B masta moze svasta
Evo otvaram ovu stranicu za sve manta frikove i one potencijalne koje zanima sto se sve moze od mante jer je auto sa najboljom mogucnoscu prerade karoserije i ubacivanja vecih motora.Upravo preradjujem jednu i svaki savjet je dobro dosao osobito ideje za limariju :smile07:
Ako netko ima, ili zna da se prodaje neka Manta A, nek se javi.
Napravi si bočni ispuh ispred zadnje desne gume. Ima mjesta za lonac, ali se mora raditi po naruđbi. Kao na Pulićevom BMW-u.
znam da se prije 14 godina u mog 101 zabila manta (prvi model) i tip je s nje skinuo gume :( , jer je još samo to vrijedilo, a ostalo u željezo. ja sam stojku uspjeo popraviti :))
neznam cemu ovolika prasina oko toga kad svi znamo koliki je trag u povijesti ona ostavila. Prvi put sam se s njom sreo prije nekih 10-tak godina kad je susjed posjedovao dvije mante 2.0 sa 150 KS,........
Ako vas zanima nesto o njoj posudite film u videoteci "manta" 1 i 2 pa cete vidjeti kako se i na koje nacine moze preraditi manta, pogotovo ona za Rally koja iz motora od 2.0 izvlaci 270KS......ma WV se moze sakriti kad na scenu nastupa manta GTE.....
SERBIA CALLING
26-09-2003, 17:09
MANTA JE DOBILA IME PO VELIKOJ RIBI(RAZI) KOJA YIVI U TIHOM OKEANU SVE OSTALO JE ISTORIJA....
×××× te okean,najprije se nauči pričati pa onda dodji na hrv. forum.
INTERC00LER
21-10-2003, 19:36
Prvi susret s mantom imao sam 87g..Buraz je imao mantu B 2.0 GTE sa 115KS i bosch-ovi einspritzerom. Auto je bio prelud i premudan. Imao je izgled sirovog sportskog auta a bogami zahvaljuci masi automobila i performanse. Po brzinomjeru je postizala 220km/h ko od sale a druge je izvlacila cak do izmedu 120-130km/h ali je pritom imala ubrzanje do 100 za 8.5sec. Potrosnja je bila primjerana agregatu s 2L iz tog doba. Autic je imao zadnju vucu ali ipak je dobro drzao a pruzao mnogo uzitka u voznji. Bez ikakve muke kazaljka okretomjera se zalecala do 7000 iako zvuk nije bio sad nesto extra (kao recimo u to vrijeme kod Alfe Sprint) ali ipak je bio sportski. Sve u svemu sjajan auto koji se jednom rada i ikad vise!
ljudi ja sam ×××××!!!!!!!!!!!!!1
Manta je jedan prelijep auto bez obzira a ili b.Interesuje me koliko se kreće cijena mante a? U Banjaluci ima svega 1 ili 2 tako da ne znam cijenu pa me interesuje koliko košta u Hrvatskoj(u eurima)hvala!
Koji je naj jači opelov motor koji se može staviti u mantu a bez neke velike dorade?Može li 2,5 iz senatora (136ks)
moze u mantu i 3,0 s ili 3,0 i 2,5 sve pase .bok!inace motori iz senatora
Ima li tko da prodaje mantu b, da je limarija u dobrom stanju, da nije udarana, bar ne puno. Motor nije vazan, samo da je u voznom stanju.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.