Pogledaj cijelu verziju : evo VII
Danas sam bio u algoritmu,i prvo uzmem u ruke maxpower i ono slabasni evo VII!!!auto ima 718 ks,maksimalna brzina 340 km/h,0-100 2.85sec
STRASSSSNNNOOOO :) :) :) :)
I tako odlucih da moje slabasno srce nebi vise podnjelo ovakve primjerke,te da cu maxpopwer zaobilazit u sirokom luku!
Toliko su puhale "neke" Lancije tamo sredinom osamdesetih!
Čitaj ga onda samo zbog dobrih teta.
Ma šta ja govorim? Moglo bi ti i od toga otkazati srce. :)) :)) :))
BTW, ja ga čitam redovno. :smile12: :smile17: :smile17:
Šule, legendo.
Baš se Alfa i ja uvijek zezamo na to pitanje. :)) :))
Prvo se vidi "teta" pa se onda pročitaju ta 3 ključna pitanja i onda se komentira. Ma, vidi ova pljuje. Kako samo može. :)) :)) :smile06:
Baš nešto listam stare brojeve. Imaju finih curica.
Slažem se.
:smile20: :smile20: :smile20:
A nekad zns bit gabora brate mili da nebin više nikad otvorio zadnju stranicu
Daj ti to Šule donesi večeras na sjednicu ak dolaziš.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Svaki mjesec mi cura donosi Maxpower od nekog tipa iz njene firme koji je lud za autima. Inače tip vozi bijelu Lanciu deltu.
Nije joj baš bilo svejedno kada je vidjela koja se pitanja postavljaju curama. :smile08: :smile12: :)) :))
Sport, zadnja stranica se redovno preskače!!!!!! :smile16: :smile17: :smile17:
Baš je u jednom broju bila neka debela. Umrli smo od smijeha... :)) :)) :))
Ne sjećam se kad. Ali ima ih gadnih da boli glava! :smile17: :smile17: :smile17:
Oboje. :) <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Mufovi koji smrde na benzin mmmmmmmmmm <br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Alfa 147
25-04-2003, 18:46
Kerovi!!! :)) :)) :)) :))
Pičke koje se uređuju kod limara o daaaa<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.