Pogledaj cijelu verziju : pranje motora
zna li netko postoji li kakav proizvod za motor, nakon pranja bi ga pospricao tako da se plasticni dijelovi sjaje? jel postoji tako nesto?
Cemu uopce prati motor osim ako se prodaje neka stara kanta pa se zele ukloniti tragovi curenja ulja?
Pitao sam par mehanicara sto misle o pranju masine i svi su mi rekli da je to bolje ne raditi osim u gore navedenom slucaju.
Sto vi mislite o tome?
Ima iznimaka, npr. kad iz motora curi ulje na nenkom bezveznom mjestu a želiš otkriti gdje. Pa opereš i gledaš. Ili kad mijenjaš ulje u kočnicama i usput za×××ך cijeli motor. Ja sam motor prao samo jednom, i to kod mehaničara, iz gore navedenog razloga. Da stvar bude gora, motor se ugasio i više nije htio upaliti. Na kraju smo našli krivca u vidu bobine čija je plastika rekla pa-pa, i unutra je ušlo malo vode. Moglo mi se to desit negdje na cesti, onda bi mu je_o mamu. Ovako, sve je ispalo super. Nova bobina i vozi.
Kontrolirano pranje motora - defintivno da.
;)
@jeftino.com
25-04-2003, 10:35
Pospi motor naftom i sacekaj da malo reaguje onda pod pritiskom ispricaj ...naravno ako je benzinac zastiti razvodnu kutiju....
to ti je najjeftinije :smile13:
inace ne vidim neku potrebu za tim osim kako netko gore rece ..kad trazis gdje curi :smile07:
INTERCEPTOR
25-04-2003, 14:12
Motor uvijek treba održavati čistim. Kave gluposti valjate. Ja sam na već 5-6 auta prao motor po nekoliko puta. Problem je ako se smoče el. instalacije, ali to se da posušiti ili zaštititi najlonom. Dakle već sam rekao, motor je meh. sklop i uvijek je bolje da bude čist nego prljav. A priče štefova koji cijeli vijek popravljaju golfove, renaulte 4 i i z101 ostavite doma.
Pocket Rocket
25-04-2003, 14:56
Inače, ovo sve gore su gluposti, osim onoga da se pere da se vidi gdje curi nešto.
A što se tiče pranja, mora se oprati tu i tamo, jer prljavština, ulje i mast oštećuje lajtunge, crijeva i plastike!!!
:smile11: :smile11: :smile11:
Ja peren samo vidljive dijelove. Da lipše izgleda :) Onda ga palin 5 minuta :smile09:
Raznorazne krpice i suludi sprejevi plus, pazi sad četkica za zube i da vidiš kako izgleda motor.
U Renault servisu ti malo posprejaju mašinu sa WD 40 te prebrišu s krpom. U računu ti to zavedu pod atikorozivnu zaštitu motora i naplate 47 kn. :smile09: :smile12:
Kad je to Renault. :smile15: <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Sigurno im je šef naredio da potroše neku staru zalihu WD-a? :smile15: :smile18: :smile18:
Pocket Rocket
25-04-2003, 18:27
Girrari,
kaj onda u Fiatu to rade Zvijezda jestivim uljem?!?
Zajebancija frende!!!
:smile16: :smile16: :smile16:
:smile06: :smile06: :smile06:
Dečki, motor se pere prije ljeta da bi se bolje hladio, a zimi ne da se brže zagrije. Sva ta prljavština koja je na motoru zadržava toplinu. Nekad korisno, nekad beskorisno.
Naravno, pa FIAT je ekološka firma, a osim toga koriste lokalne proizvode. :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.