Pogledaj cijelu verziju : Klub mrzitelja Opel Vectre
Kako vidim da postoje razni klubovi štovatelja određenih marki i modela automobila, pozivam sve mrzitelje Opela, a posebno nove Vectre, da se pridruže svojim komentarima!
Ha ha, ovo je dobjo! A što je to vectja?
Prošle sam godine imao dva sudara spuštajući se niz brege na kojima živim, i oba su bila indentična na način kako su se dogodili. U oba slučaja mi je opel ušao u glavnu cestu u rikverc i oduzeo prednost. Sudari su se desili u razmaku od dva mjeseca prvi put sa yugom od staroga gdje sam naguzio astru sedan predzadnju liniju, a drugi s mareom gdje sam naguzio stari opel iz 88 i napravio si 16000 kuna štete. U oba slučaja nisam bio kriv i naplatio sam si štetu na autima, ali je u drugom slučaju pametna baba pošto joj je njen "kulturni" muž odvjetnik, uložila protutužbu da sam brzo vozio i navela njega kao lažnog svjedoka. Ima nešto u vozačima opela što ih čini "posebnim".
Sjećam se teksta iz nikad prežaljenog Auto Auto-a:kada su dečki isprobavali E-klasu iz Bootropa najviše su imali s vozačima-pogodite koga!Voziš 320 km/h,a ono opelfahrrer hop pred tebe u lijevu traku.No,činjenica je da je dotična marka vodeća u zadnja dva mjeseca po prodaji-pogodite gdje!
Dr.Mengele
17-03-2003, 19:49
Opel može kupiti i voziti samo debil tj. propali abortus. :)) :))
Franjo zagorski
23-03-2003, 19:16
Evo, i ja se učlanjujem u ovaj klub da dadem svoj doprinos. Kao što sam već rekao, i kod nas u zaostalim zagorskim krajevima, gdje je wartbourg karavan 353w bio dugogodišnji auto pojam, opel više ne kotira visoko, a vectra je oličenje auto-užasa. Da, totalni drek, po dizajnu je jedino gori renault, a golf je i dalje vodeća kretenska prevozna kanta! Toliko, do slijedećeg javljanja!
Slobodno otvori temu "Klub mrzitelja Opela općenito". Bit će članova ko šodra.
Fabia SDI Elegance.
23-03-2003, 22:50
Da T-IE, tema bezveze, ali bolje bi bilo to sto je rekao SEPRA da stavis temu "Klub mrzitelja Opela opcenito ali u zagradama i Fiata"
opeloljubac
27-03-2003, 21:32
a vi kao da svi imate dobre automobile.kupis alfu 82 godina i odmah si americki nidja,ili hondu drks iz 92.u svakom alucaju bolja nova corsa nego smece staro 10 godina.
Tu se potpuno slažem,i ako vozim opela mogu reći da mu je dizajn stvarno u banani,ali svaki auto ima neki svoj feler,opela pljujete jer su neki od vaših prijatelja imali loša iskustva,a ja ga već vozim 2 godine i niti jednom me nije ostavio na cesti.Ne kažem da je opel auto za 5 ali ako ga se čuva,ne vadi mast i redovito servisir auto je OK.A vi se i dalje prepucavajte!!!! :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
Da, Opela, a posebno Vectru (svaka čast Corsi jer to kupuju luzeri, a o njima ionako niko ne vodi računa i ne uzima ih ozbiljno!), treba paziti i maziti, dobro servisirati i što manje voziti, pa će te on dobro služiti (najbolje u garaži ili dvorištu)
Opet neka "naopaka" propaganda, niko te ne tjera da si kupis Opela, ako je stvarno po necem u "banani", onda daj i neke argumente za to.
Jedino sto Opelima stvarno nije ok su mjenjaci, nisu opcenito losi, jedina im je mana sto su spori, ali to ne smeta svima.
Mjenjači na Opelima uopće nisu tako loši, s obzirom kakvi ih kupci pretežno kupuju. Mog ujaka uopće ne smeta što je mjenjač spor i zericu neprecizan. Glavno da traje. A istina, za mlađe i temperamentne vozače je koma. <br><hr><font color="red">GTI</font>
glavno da traje i daje :)) Još par postova i opelovi mjenjači ulaze u vrh !!! :))
jednom opela i nikad više! rađe idem pješice!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">COSWORTH RACING</font>
Opeli su najbolja auta to svaki pravi vozac zna. Opel je dio GMa a uskoro treba da preuzme i spasi Fiat,Alfu i Lanciu. Naveliko se prica kako Fiat treba da proizvede veliki automobil na bazi nove Vektre svidjalo se to kome ili ne. Jedini auto koji je kvalitetan koliko i Opel je Mercedes i Njemci kazu Mercedesa hvali Opela vozi
Ma nek me sad grom ubije ako to švabe kažu! :smile06:
bog ti dao pameti!!!! jedino što njemci kažu i imaju pravo je da je mercedes mercedes a ostalo su automobili! :smile16: <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">COSWORTH RACING</font>
GSI, slažem se s tobom da su opeli "AUTA" (a ne auti), no mi ovdje govorimo o autima! Opel svakako nije AUTO (muški rod) već "OVO AUTO" (srednji rod) ili u množini "AUTA" a ne "AUTI" - dakle, vozila za vas glupe nepismene istočnjačke ××××××!
kakav god da je ukupno gledano daleko je bolji od bilo kojeg velikoserijskog italijana.
mozda je malo bolji od fiata ali od lancie i alfe sigurno nije! rađe bi jednu talijansku "kantu" nego gnojpela!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">COSWORTH RACING</font>
danas sam vidio crnu vectru Gts, i izgleda: :smile10: :smile10: :smile10:
Prednji kraj je opako masivan.
Na sajmu i na slikama mi je bila ružna, ali u idelanim uvjetima, metalik crna sa kromiranim letvicama, sa jedne strane passat a sa druge laguna, e tek tu vidiš da i nije promašaj. Samo opet, koliko je takvih, većinom će biti bijele 1.6 sa ratkapama. :(
Srebrne, ne bijele. :)) Ipak je to najzahvalnija boja. :)) :)) :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Ha, kakve su to gliposti! Ko bi raže kaj! Pa, istini u oči, Gnojpel je lošija varijanta Fiata! A Lancia je kao i Alfa samo malo poboljšana varijanta istog tog Fiata!!! A Opel nema kaj u ukupnom pogledu gledati prema Fiatu! Fiat je jedan od najkvalitetnijih auti u Europi, a to kaj mediji delaju. to je druga stvar! Čitajte Auto klub i postupite suprotno!
Freek iz zagorja
13-04-2003, 19:56
×××ך Opela, čuvaj zdravlje, vozi Fiata (ak već nebreš Lanciu ili čak Alfu!)
Vectra je dobra za zatvor - čim ju vidiš, odma te potera! Čisti proljev!
Čital sam tu na forumu da je moguće kupiti Mareu iz 1998. godine za 2.ooo €! Da li je to zbilja tako??? Pa gdje da to kupim??? Obzirom da ne podnašam opele a posebno mrzim model vectra; mislim da je dobro da sam se i ja tu učlanio, u taj predivan klub!
Šta ste navalili toliko na Opele? Limarija je u banani, ali mehanika, motori su OK. 2.0 i motor u vectri, omegi ili sl. je do jaja. Nije pretjerano snažan, ali ne pije puno, a traje i traje. Istina, stariji Opeli su bili puno kvalitetniji, ali ××××ga. VW je bio drek 70-ih. Imali su bubu i to je to. Kod Opela si mogao birati koliko ti srce želi. Mali, veliki, 3-4 kupea, car-A-van, (Opel ga je izmislio). U 80-ima su se srozali sa limarijom.
Vectra bi bila zakon da je ljepša.
Ovako je tek 18 po prodaji u Njemačkoj, što je katastrofa...
Jedino bi nova Astra mogla popravit situaciju...
DKW da baba ima ××××× bila bi deda.
Tak ti i je sa Vectrom , da je ljepša bila bi zakon , ali ×××× i nije lijepa. :smile17: :smile12: :smile12:
INTERCEPTOR
20-04-2003, 11:49
Daleko od toga,da bi Vectra bila zakon. Motori su za×××××, mjenjači su za×××××, ovjes zadovoljava opelove kriterije i čak ih prelazi. Tako da bi bila nešto kao Mazda 6, ali opet kad bi bila ljepša.
Nova Vectra je ružna, o tom nema govora, A i B modeli su još ok za vrijeme kad su konstruirani. Šta fali mjenjačima, ovjesu i motorima (osim dizela, naravno) Govorimo o A i B Vectri.
OVO JE NAJBOLJI OPIS VECTRE DO SADA (ČISTO SPONTANI!):
Sto se Avensisa tice, nemam primjedbi na unutrasnjost, kvalitetu, pouzdanost i motorizaciju. Jedino me muci sto izgleda kao Vectra sa iskrivljenom haubom.
A Vectra mi je trenutno najruzniji auto u toj klasi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.