Pogledaj cijelu verziju : Lako je vama stonjanima!!!
Svi kukate da nemate para a svaki dan ste po kaficima,svak pije, pusi,vozi auto,a 80% ne radi! Kako to uspjevate??? :))
bartolomeo
16-03-2003, 15:23
dodi da provas mozda i tebi pode za rukom :)) :))
neka hvala ne volim primitivne ljude :smile06:
...i ovo bi trebalo bit nisko?
a sta se ti 100vis bunis, istina boli jelda???
mala69 sta je oli ti neki stonjanin neda qurca pa se bunis protiv njih, sta ces ne davaju ni oni svakome...doc ce bolja vremena, do tad kus :smile15:
××××ga sta cu kad ti svi mami davaju kurca pa ja ne mogu doc na red a i nisam toliko nisko spala da trazim od primitivaca!
tucac kamena
21-03-2005, 14:24
bravo mala69! nedaj se svakom, zajebavat
dzaba vam sve bre doce vrag po svoje tudjim se kitite i moju imovinu rusite ali mene za to boli ××××× sto ste blizi evropi moje vise vredi samo ××××te :smile18:
Ma što se ti javljas! Dodji na Placu pa to reci i dobit ćeš po nekoj stvari bio Srbin ili NE (što vjerojatno i jesi)!
mediteraneo
04-03-2007, 19:06
đe ste legende? Jeli vas uhitila fjaka, kako se ne javljate?aLI U VAŠEM BRLOGU NEMA NIKAKVIJEH NOVITATI KAD SE NE JAVLJATE,ILI VAM JE VRANA POPILA I ONO MALO MOZGA ŠTO VAM JE BILO OSTALO:smile07:
a moj mediteraneo, nemam ti ja pojma što se doli događa nisam zadnje vrijeme u stonu. Sve ću bolje vidit za uskrs kada dođem. Čuo sam da se renovira Kantun pa se nadam da ću popit kavu za mjesec dana. Puno pozdrava!
otkad njesi lito, LITONJA :smile16:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.