Pogledaj cijelu verziju : Zna li tko kako mjere potrošnju na nagradnoj igri za C3?
Sad piše da je neki tip vozio da je auto trošio 1,16 l/100km!!!????Pa možeš onda ubacit u ler i gurat ga.Trošit će 0,1 litru.
testna staza je bila niz brega. :))
Sve ti lijepo piše na :URL=http://www.vidiauto.com/01novosti/index.php?id=2881:vidiautu.:/URL:
Mjeri se na testnoj stazi od cca kilometar, a rezultat od 1,16 je posljedica nizbrdice što također lijepo piše.
pa procitao sam da je bila nizbrdica,al opcenito koliko traje test.2,3,100 kimlometara?kako na relaciji od par km mogu takvo sto racunati osim ak auto ima racunalo koje mjeri al i to nije anjpouzdanije?
Halooooo... Lijepo sam napisao da ti sve piše na Vidiautu (koji uređaj i kako) a potrudio sam se staviti i link pa ako se tebi ne da čitati to je tvoj problem. Također sam ti napisao i koliko se to vozi.
Samo treba pročitati, zaista nije teško...
Pa čak i da mjere pomoću putnog računala, bilo bi moguće to izvesti jer, ako računalo i griješi, griješi uvijek isto i jednako za sve...
ovo niz brijeg nije pošteno i nepravedno je prema drugim učesnicima...neki je tip u irskoj s Yarisom D4D trošio 2,5 l/100 tijekom nekoliko stotina kilometara poštujući ograničenja, dakle nije vozio presporo...to je relevantnije nego neka kratka uglavnom ravna ruta...
cilj akcije je promocija citroena,a ne znanstveno utvrdjivanje minimalne potrosnje! :smile10: :smile10: :smile10:
INTCP log dead
01-03-2003, 14:37
Ma ×××× se meni kako mjere oni na ×××××skom C3 sa usranim HDI-em. Još mi se više bljuje na C3 zbog tog njihovog primitivnog road showa. Svaki put moram čekat onaj usrani prewiew prozor. Već mi ide na××××× taj c3. Prdekalica.
Nixon R18
01-03-2003, 23:50
gradska potrošnja vam se mjeri po vožnji pri prosječnoj brizini od 19 km/h a otvorena cesta pri 90 km/h . To je općenito za sve automobile i vjerujem da smješni "auto" kao što je c3 nije iznimka :)) :smile06: :smile10:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.