Pogledaj cijelu verziju : PORSCHE 911 T vs BMW Z8
Zanima me što biste kupili od ta dva automobila kad bi imali toliku lovu za takvu vrstu auta.
PORSCHE 911 TURBO kw/KS-309/420
pogon na sve kotače
ubrz. od 0-100 km/h -4,2s
max. brzina 305 km/h
cijena: 1.198.396 KN
BMW Z8 kW/KS-294/400
pogon na stražnje kotače
ubrz. od 0-100 km/h -4,7s
max. brzina 250 km/h
cijena: 1.237.035 KN
JA BIH PORSCHEA,A VI?
I ja bi vjerovatno Porsche-a...
Ja bi Audija RS6 - ha, odveo bi familijo na skijanje a onda usmradio 911 i Z( :)
Budući da je razlika u ubrzanju samo 0.5 sek. u korist Porschea, a max. preko 250 km/h me ionako ne zanima, uzo bih Z8 koji je ipak skulptura naspram iBogujedosadiotajdizajn Porschea.
Kako sam imao srecu voziti oba automobila objektivno bih se odlucio za Porschea. Na BMW-ovoj strani su fantastičan zvuk, otkačeni dizan i pojava, dok Porsche mnogo bolje leži i ubrzava (BMW Z8 nema niti šperu). Što se tiće svakodnevne upotrebljivosti auti su podjedaki. To znaći da voziti Z8 ili 911 Turbo može svatko tko poželi i ima malo mozga te vozačkog iskustva. NPR. mjenjač i spojka su mnogo mekši i namijenjeni svakodnevnoj uporabi za razliku od Ferrarija koji je vrlo teško voziti po gradu i slično... Eto toliko o mojim iskustvima.
oba su mi grda pa me ne zanimaju, daj nešto drugo :))
Porsche i ne mora biti Turbo.Elfer je zbilja lijep.Treba stajati kraj njega.Možda su prethodne linije bile ljepše, ali auto daje strahopoštovanje.Valjda jedini predstavnik njemačke industrije koji bi zbilja volio imati.
Ja sam imao oba priliku vidjeti uživo i razgledati ali ne provozati :( i mogu reci da su oba strasna i da ne znam kojeg bi izabrao..da imam toliko love vjerovatno bi uzeo modenu jer ipak koliko god ja volim BMW, u toj klasi je Ferarri majka..kad sam na moru cuo urlik modeninog motora, najezio sam se..mogu mislit kakav je to osjecaj stisnit do nekih 7000-7500 obrtaja..100% bi dozivio orgazam :) :)
A izmedju ova dva bi ipak uzeo BMW-a!
INTCP log dead
24-02-2003, 23:01
BMW. Da je riječ o starijoj liniji 911 onda Porsche jer linija iz 93 je bila pre××××na. Ova nova je za×××××.
http://www.911turbo.com/gallery/images/ycc@911turbocom-8hwwnao86i66zyb589mc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.