Pogledaj cijelu verziju : Vanishing Point
Danas navecer, na Novoj TV imate film Vanishing Point.
Za sve ljubitelje muscle cars, nemojte propusiti, glavni je bijeli Dodge Challenger R/T, a izmedju ostalih, ganja se i sa crnim Chargerom R/T (obratite paznju na naljku na zadnjem kraju Chargera, zakon...).
Film je inace remake istoimenog filma iz 1973, i nije ni blizu tak dobar, no srecom, auti su pravi...
Mazdohist
02-02-2003, 14:30
Nakon što rasturimo švabe ima da pogledam taj filmić.
Hvala na obavijesti, bullit.
INTCP log dead
02-02-2003, 14:35
hohoho već trljam ruke. Moj omiljeni Charger.. :)) :)) :))
Takva paljevina se nesme propustit. Uz ovaj film obavezno idu frendovi, hrpa kokica i kolaca i sanduk pive. I naravno, babu u cosak!
Thnx bullit!
Fala na obavjesti,več dugo nisam gledao neš tako.Zadnje kaj sam gledao je bio fil driven sa staloneom,koje smeće.
OK je film, makar premalo ganjaže možda za moj ukus. Idem sad potražit stranicu sa onim amerima. Inače su mi američki auti šuge nad šugama al ovi muscle cars su ××××ni...
Neuporedivo lošiji od originala, jednog od najboljih filmova ceste.
MOze li mi ko reci koliko onaj auto ima konja te kolika mu je max brzina?? :) :smile11: :smile11: :smile11:
E da je meni nać takav posao.Bogme bi zveri bile fino razrađene na primopredaji.
I ženu i djecu ali dodge nikad ,legendarno.
426 Hemi, V8, 6980 ccm, 425 Ks (SAE) 654 Nm. 1/4 mile 13.5 sec.
Film je toliko naivan i amaterski kao da su ga radili "učenici osnovne škole Kate Dumbović" za završno natjecanje "Tito, Revolucija, Mir..."
fujkač....
kakav preporucitelj,takav film! :)) :)) :)) drek! :))
Mislim da nitko nije rekao da je film remek djelo.Film je čista razbibriga, sa par finih pila.
bravo, ajde jos jednom procitaj prvi post, pa jos jednom, pa jos jednom, pa mozda onda shvatis sto pise u njemu.
INTCP log dead
04-02-2003, 23:35
Bullit, tvoj novi zadatak je Dodge Charger 500 iz 1970. i Hemi kao motor.
Dakle nešto o Chargeru i o Hemiju, zašto Hemi i koje su razlike u odnosu na ostale V8.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.