Pogledaj cijelu verziju : Pozdrav srebrnom Civicu koji me nije uspio stić na Vukov.
... Imao je naljke "powered by Honda", Civic predzadnje generacije.
Slabo, sinek, slabo...
Mora da je to ona dječja 1.4 90 KS...
..eto nema veze s temom, al tesko te uhvatit...molim za misljenje!
Nissan 200sx...95', 96'
Eto ako ti se da!
Inace, slobodno se izrazi u smislu sugestije, glede nekog drugog zamjenskog vozila, istog smisla.
Tenks! :smile11:
Nissan 200 SX, motor napred, pogon straga, Vidim kod Švaba iz 1994 samo model Turbo 16V. 1809 ccm, 169 ks, 220 km na sat, ali bajo, 7,5 s do 100!
Crvena boja, šlape, i to je to! Kako je to Nissan, imaš sreće jer su Braća Lebići tu doma! (mislim da je Denis serviser za Nissane...)
Ali oprez: Ne vidim isti motor u kakvoj Primeri ili kojoj drugoj limuzini, znači da je to rijedak motor, pa bi moglo doć do bezvazelinske penetracije...
Točno: u 1994.je samo taj motor u samo tom modelu... Treba čačkat pa vidjet s čim je to eventualno kompatibilno...
Honda Prelude... ali nije egzotika kao 200...
Kad bi ubo Subaru SVX...
Ali razmisli i o Toyoti 4WD Sainz Edition...
A još jebačkija je MR2... kao da je sad napravljena...
e, vid' 'vako....
Ovaj koji ja mislim je 95' pa nadalje, motor je 2000 ccm, i konja; djeliš s deset....
Mr2, ova na koju ti misliš,(koja je tek nedavno imala facelifting) je preskupa.
Prelude je ok, ali mi je nekako totalno neugledan i isfuran u odnosu na Nissana.
Za to kaj se nešto ne ugrađuje u Primeru, može me samo privući...jedino što se tiće dijelova neznam, inaće Motor je fenomenalan, i trkaći brate, a ne limuzinski, zato i nije u Primeri, ali što se tiće Japanskog tržišta i SAD-a zasigurno je on, ili neki njegov derivat u bezbroj tamošnjih modela..
SVX..vidiš, ta ti nije loša...nisam gledao, ali zasigurno su extra skupi...e da mi je onaj sa "prozorom u prozoru"..u nekom je filnu, ali ne dolazi mi pred oči..
I još nešto..zašto koristiš DKW-ov nadimak..vidim da se s tobom da popričati, ali još ti fali originalan Nick...
Fala't ko Titi!
INTCP log dead
03-01-2003, 01:09
2.0 i 196 ks za 95. super JADNO. I prije limuzinski nego trkački. Tu treba bit barem 190 ks.
INTCP log dead
03-01-2003, 01:10
pardon 169 ks ne 196 :))
Sta lupetas INTCP?
U pitanju je 169KW iz 3.3l
http://auto.consumerguide.com/images/autoreview/lrg/94810071990002LRG.jpg
i svi su "prozor u prozoru".
http://www.warp.org/~dan/car/Exterior.jpg
http://www.warp.org/~dan/car/Interior.jpg
To i jeste limuzinski sport.
...INTCP..o čemu ti pričaš biraz..kakvih, 196, kakvih 169, iz 2.0.....pa ko je tu gluh....2.0 turbo sa 200 KS...ak je to tebi limuzinski onda ok....
A ovaj ispod je opet sve pomiješao, jer on pak misli da mu ti trkeljaš brojeve za snagu SVX-a, koju do njega nitko spomenuo nije...
E ×××× vas zbunjene i neartikulirane...dajte čitajte svako slovo bogamu..
(Sad kad počnu...ti Lanser ovako pa onako, pa konju, pa knedlo, pa govno...a samo sam im ukazao na činjenice)
lanser,
ti pricas o 200sx, a ja o SVX! :))
INTCP dead log
04-01-2003, 15:56
Svejedno, ali kakva je ovo bljuvotina iznad. Koji očaj od interijjera. :))
Skoda TDI
05-01-2003, 13:51
×××ך ovaki foerum neradi mi kompijuter sve bjelo na monitoru a nisam šeto kurca. :smile09: :smile09:
×××ך civicu kad ja ujezdim zvjerku nikog neče da se trkuje sa menom. Upalim kazetu do kraja i furinđam ka pičkama da mi malo prošetaju ×××××.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.