Pogledaj cijelu verziju : Može li se Alfa Romeo uspoređivati sa BMW-om?
Calibra Zender
29-12-2002, 18:58
Nekada sam bio jadan i hvalio Alfa Romeo! Čak sam si ga i poželio kupiti, no i za mog taticu je bio preskup - odnosno, previše novaca za to talijansko smeće! Sada vozim BMW-a i uvidio sam što to znači imati pravi auto! Nadam se da ću ubrzo zaboraviti to što sam bio bedast i hvalio Alfu!
pa naravno da je BMW puuuuuuuuno bolji auto od Alfe, to znaju čak i alfisti! oni zagriznuti!
Jedini bolji auto od BMWa su japanci na čelu s Mazdom! A i golf je nešto bolji od BMW-a! I Opel! I Mercedes! I Audi! I Renault! I Dacia! I Daewoo! I KIA! I Hyundai! I Lada! Čak i Škoda!Samo Alfe NE! I cijela Fiatova gama poliproizvoda!
ti si glup mazga glup ko ××××× i to vozis taticinu mazdu jer da si ti bira marku auta sigurno ne bi bila tako bezlicna.Calibra nisam zna da si tako jadan i da minjas misljenja kako vitar puse, i uzivaj u svom govnu od bmw-a jer si svoj na svome!
Arko, arko, sunce moje žarko! Da nisi govna izia, ne bi starog stojadina vozia! Pa i jadnik tipa zenderskoga zna da je čak i švapsko ×××××× od precijenjenoga BMW-a bolje od Alfe i bilo kog talijana! Da nije Mazde, po čijoj bi licenci i po čijem utoru šeprtljavi talijani radili one inače bezlične ferarije? A što se tiče Calibre, naljepše u topicu Alfa Romeo jesu njegove slike BMW-a! No, sad ću im ja poslati Mazdu, da i oni pravi auto imaju! Prc, drc, kvrc, idi v rit dalmošu!
onda nisi odgovorio je li ti auto taticino?A japanska auta stvarno imaju odlican dizajn posebno mazde ko da su kopirali alfe.I sta imas protiv dalmosa?
Opet je netko provalio forum. :smile09: :smile09: :smile09:
arko, vjeruj mi, ja nemam ništa protiv dalmoša, ali me smeta kad neko nezna da je mazda najbolji auto na svijetu, a da talijani prave najlošije aute u našoj galaksiji! Auto nije od mog tate!
Calibra Zender
29-12-2002, 21:51
U svemu ovome jedino mi nije jasno koji BMW vozim? :smile11:
Izgleda da je kopile opet sjebalo forum! :smile09:
Ovaj blesavi Calibra Ninek ne samo da nezna gdje je i čije je kopile, već nezna ni kakve sličice BMW-a je poslao u najgluplji forum nazvan po naj NE autu Alfi Romeji :)) :))
Tu sam stal
05-01-2003, 18:04
Da, tu sam stal!
INTCP odlog dead.
05-01-2003, 19:36
Ma znaš šta, ×××× s meni za garanciju. Ja bi kupio alfu i da ima mjesec dana garanciju, i da neki japanac ili bilo tko drugi ima 10 godina. Boli mene ona stvar šta se japanci ne kvare. Nek se troši. I osim toga tako i tako kad bi kupio novi auto ner bi ga uopće vozio u ovlašteni servis gdje rade čiste kljusine koje uz tom pljačkaju. Njima da dam auto, nema šanse. Imam ja ljude koji su kvalificiraniji od kvazi meh. u ovlaštenim servisima i koji će mi se bolje pobrinut o autu i barem mi neće lagat u oči. Mrš sa servisima i garancijom. Tako i tako odmah bi naturirao motor i izgubio garanciju.
Calibra Zender
06-01-2003, 01:23
LAW, koji qurac nisi obrisao ovu temu? Daj miči to s foruma! :smile09:
AlfaRomeo je stvarno lijep i kvalitetan automobil a onima kojima se nesvidja ne PUSE ××××× :)) :)) :)) :))
Tu sam stal
10-01-2003, 19:29
Da, tu sam stal
Heihachi Mishima
11-01-2003, 15:14
To ti je koda uspoređuješ celeron sa pentiumom. Dakle usporedba je van svake pameti!!!
Majmune pa celeron je intelov proizvod kao i pentium i kakve to ima veze s auto forumom?
IDIOT
Heihachi Mishima
12-01-2003, 11:34
Idiot ti se mame na××××. :smile09: :smile09: :smile09:
Ti ako ne znaš koja je razlika između pentiuma i celerona u brzini rada i stabilnosti sustava onda tebi treba motika umjesto tog tvog kompjutora.
Bolje se i dalje drži svog piva i ne javljaj se više s takvim glupim komentarima. :smile10: :smile10:
Daj Japanac ne seri... :smile06:
Tu sam stal
12-01-2003, 18:15
Da, tu sam stal
-Suzuki-
25-01-2003, 02:17
Talijani se NIKAD ne mogu uspoređivati sa BMW-om jer Alfa, Fiat i ostala ×××××× su tako aljkavo napravljeni auti da je to užas, ne kažem ništa za dizajn, ali izrada...Daleko je bolji BMW !!!
........
25-01-2003, 12:53
kada je bio mali plavo bijeli propeler ga je udario u glavu.... :))
e slusajte vi kreteni...........ma sta vi znate sta je alfa.........kad se alfa jednom vozi...vozi se zauvijek......a bmw je bezlicno smece,auto bez duse...××××s takav auto
Jebem ti BMW
25-01-2003, 19:25
Da ti jeBMW!!!
Totalno preskupo švapsko ×××××× sa skupim kvarovima, preskupim servisima i superskupom cijenom! Ne, to se ne može uspoređivati s Alfom, jer ona daje PUNO ZA ULOŽEN NOVAC, dok nove BMW-je kupuju dokoni bogataši koji žele auto s "imenom", a stare BMW-e voze Cigani, Bosanci i Hercegovci (govna ko i auti!)
Club Italia
25-01-2003, 19:33
da, tu je neko stal na drek, došetal do foruma i sad tu smrdi!
Callibra Zenderr
25-01-2003, 19:35
××××te se vi svi, meni je Alfa dosadila i sad mi je tatica u ciganskom naselju kupil skoro novi BMW serije 7 za 5.000 kn!
Calibra Zender, regi
25-01-2003, 19:45
Ja sam pravi Calibra Zender i vozim BMW koji sam jeftino nabavio u varaždinskom ciganskom naselju, ne za 5 nego za 4,5 tisuća kunića! I to je najbolji auto u mom životu!!!!
Calibra Zender
25-01-2003, 19:54
Girrari, daj molim te kontaktiraj admina i zamoli ga da obriše ovu temu jer ju je očito previdio kad je brisao teme otvorene od strane iskompleksiranih i prištavih papaka koji se logiraju pod tuđim nickovima.
Hvala ti unaprijed! :)
Jel ima tu neko ko se kuži u Colta da mi dođe nekaj pomoći?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.