Pogledaj cijelu verziju : Stiže Punto Abarth
Po pisanjima trebao bi se ugrađivat motor 2.0 s turbo punjacem i trebao bi razvijat 190ks,najavljen izlazak ljeto 2003,zivi bili pa vidjeli sta moze mali punto
uf...ako je to istina,to ce biti prava zvijer. :)) :)) :))
Konačno dostojan nasljednik Una Turba i Punta GT.
To mi se već sviđa i to jako!!!!!!!!!
jebate u fiat coupeu taj isti motorr imaoo jee 220ks,a sad 190,pa sta idemo u nazadd ljudii,koja je to shema fiata????
Mickey za Punto je 190 KS čisto OK.
Ma sve je to divno i krasno, ali dajte mi recite odakle dolazite do tih informacija!? Isto je i sa onim Stilom sa 2.0 TB motorom. Lepo bi to bilo, ali bojim se da ne bu.
Otkrijte izvore!
ja znam iz pouzdanih izvora,inace radim u fiatu,zamjenik sam Luce di Montezemola,on mi je ljeva ruka
Kad vas kupi VW i kad u punta ugradi 1.8t, onda će bit prava pila, a dotada...
girrari, za Stilo turbo je pisalo na :URL=http://www.autoweb.hr:www.autoweb.hr:/URL:
evo linka za Stilo turbo :URL=http://www.autoweb.hr/autozine/index.php?sectID=9&storyID=1958:stranica:/URL:
×××××,onda nesmem svog vise Ajbart zvat. :(
THX Dottore, ali me zapravo više zanima ovaj Punto Abarth; on bi mi mogao postati potencijalna lovina.
Ma Puntu fali dobra 1.4 sa 105 ks. Jedan 2.0 sa 150 ks i eventualno taj turbak sa 190 ks.
Puntu fale:
1.4 motor sa nekakvih 95 KS
1.6 motor sa cca. 120 KS
1.8 iz HGT-a bi izbacio, a umjesto njega stavio 1.8 TB sa cca. 185 KS. Taj bi se onda s pravom zvao Abarth. Neka se konzultiraju s Novitecom.
Tek tada bi to bila prava ponuda.
1.2 8v- 60 KS
1.2 16v- 80 KS
1.4 16v- 95 KS
1.6 16v- 120 KS (Sporting)
1.8 TB- 185 KS (Abarth)
Ipak ja mislim da bi bilo bolje da 1.4 ima barem 100 ks. Ovaj šta je najavljen sa 95 ks, s njim baš nisma zadovoljan. Škoda ima 1.4 sa 100 ks.
Isto tako malo je glupo da Fiat ima 1.6 iste snage kao alfa.
Kad alfa uvede JTS, neka daju fiatu twin sparkove. :))
Je samo kaj skoda sa 100ks ide ko fiat sa 80ks,tak da nema beda
A mislim da fali jedan mali diesel,npr.ona studija narandasta,neznam sad kak se zove,imo je neki 1,2 diesel koji je satro trosio 3 litre.Zakaj ga ne stave u punta sad,nemora trosit tri,nek trosi 4,5l ali nek ima jedno 75ks i biti ce mrak motor.
Ovaj 1,9 kaj sad ugraduju,je kao prvo tezak i kvari dinamiku,kao drugo nemre se nosit sa polovim 1,4 tdi ili sa renaultovim 1,5 dci-om,a puno jaci i brzi od njih nije.Bas je danas na ampelu stajo kraj mene jedan sa pet vrata u onoj baby blue metalic farbi,i autic je jos uvijek lip,cak se i prodaje solidno,samo treba te neke stvari iz organizirat pa ce bit jos bolje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.