Pogledaj cijelu verziju : Renault Megane II - usrani izgled godine!
AntiMegan
08-12-2002, 21:06
Jedino je posrana rit (i naravno neobrisana) ružnija od tog automobilističkog govna! I to još da je auto godine??? Pa gdje se ti ljudi hrane koji su ga pobjednikom proglasili?
ponavljanje
08-12-2002, 21:36
sve smo već rekli na tu temu. nemoj biti dosadan! ;)
Ne možeš biti dosadan ako pokudiš izgled meganaII!! Zbilja je ružniji od posrane riti starog pijanca ili smrdljive pičke one koja se fuka s trojicom odjednom!!!
Toooo, frik!
Takvi bi trebali bit naslovi u, recimo, Auto Klubu, a ne:
"Novo lice poturice"...
:)) :)) :)) :))
Vidio sam danas novi Megane, 5V, plave boje. I ne izgleda "tako lose".
Skoda TDI
12-12-2002, 23:53
dkw_ šetaj svoj stari smežurani ××××× a možeš i majmunski dođe ti na isto :smile10: :smile10:
A, evo, javio se i The Govnar of the Year, apsolutni pobjednik u svim kategorijama jedenja govana, nadaleko čuvena Škoda sa prstom u nosu, Sinanom Sakićem u CD playeru i presvlakama od drvenih brabonjaka na sjedalima...
Skoda TDI
13-12-2002, 00:02
Šta ja mogu kada se muslimanke ne peru :)) :)) :))
AL eto ber su jeftilen ko aljfa :)) :)) :))
Škoda, da je Alfa jeftina, to nisam znao (valjda je po tebi jedna od skupljih marki Škoda???)
Ne, nije to usrani izgled godine već 21. stoljeća! Ja se bar nadam da se neće ništa ružnije u ovome stoljeću proizvesti, jer ko bi to podnio???
Nebrem a da ne nedam 1000 bodova ovoj temi! Bravo, maestro!
Jao, pa ja neznam kako u svim testovima megana mogu napisati da mu je plus design??? Da ide dobro, to neznam, ali da je ružan, u to sam siguran!
Neznam jel grozniji Megan ili Primera????
Pa nije to tako gadno auto. samo su ga iza stvarno zahebali. Stražnji kraj mu izgleda kao u onih starih citroena koji su imali takav oblik odostraga
Mazdohist
03-01-2003, 12:40
Eto, i naši novinari su oduševljeni novim Meganeom pa su mu i oni dodjelili titulu najauta Hrvatske.
Mazda6 opet je druga. šmrc
Znam da si je i jedna ××××× iz čakovca kupila to čudo, i to crnoga! Taj auto i priliči ×××××ma!
pročital sam da je neka ××××× u Čakovcu kupila novi crni megane II! Zna li neko više o teme?
Pogledaj si sada malo tu temu o kurvi iz Čakovca - isplati se!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.