Pogledaj cijelu verziju : Renault megan II ili Alfa Romeo 147
otvaram ovu temu da li se novi megan moze usporedivat uz ljepu alfu 147 koju vidim na ovom forumu previse uzdizu. Molim komentare ljubitelja renaulta i alfista . :)) :))
Nisam ni fan renaulta ni alfe, pa necu komentarisati, jel se na njih odnosi.
Ta dva auta spadaju u istu klasu, i to jedino šta ih veže. A po svemu ostalom nisu usporedivi.
Alfa 147 1.6 - 105KS
26-11-2002, 21:34
Megane 2, naravno! :))
P.S.
Ako nemas pravih ideja ili nisi kreativan za osmisljavanje novih tema, citaj malo stare postove, ili vjezbaj citanje i pisanje.
Stvarno mi vec idu na qrac ove teme s uporedjivanjem Alfe147 s drugim autima! :smile09:
Renault je odlican auto,jeftiniji je a i sigurniji,i tu mu je prednost.A ja kad bi trebao drugacije formulirati tvoje pitanje,glasilo bi: kaj je bolje Nike-ice ili Pollinieve cipele.Naravno kako za koga,ali moj hertz lupa za ALFU :)
Idite više u quratz uspoređivati to nakaradno vozilo sa takvim komadom od auta(147).Alfe su uvijek po dizajnu bile jako daleko od svih drugih.
Dr. Strangelove
27-11-2002, 10:22
to su jednostavno kruške i jabuke... npr. Megan je idealan auto za mog starog.. a Alfa za mene... eto najbolji primjer potencijalnog tržišta za oba modela... s jedne strane obiteljski ljudi a s druge samci... ××××ga komadi padaju prije na Alfu nego na Reno... BTW neznam dal ste primjetili ali u zadnje vrijeme stalno viđam nekakve babe za volanom 147-ice... ××××te taj je auto jako postao popularan među ženskom populacijom od 35-55 godina koja solidno zarađuje... valjda je tolko "slatki" da ga kupuju... hmmm.. nesviđa mi se to... kvari mu image
Renault 4
28-11-2002, 00:25
Sta vrijedi Alfi147 sva ta ljepota kad joj ona tablica stoji ko gnojni prist na celu.
Megane II je pravi izbor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.