Pogledaj cijelu verziju : Je li to moguće?
B.S.gost
29-10-2002, 15:41
Na mom Peugeotu 307 16. starom 14 mjeseci sa 27 000 km čuje se auspuh - kaže prijatelj mehaničar , otišli nekakvi prigušivači unutar lonca. Zovem ovlaštene servise- cijena novog ispušnog lonca 1300,00 kn plus rad.Kao da je od zlata napravljen. :smile09:
meni je na 206-ci otišao auspuh za 12 mjeseci :(
Moguće, moguće. Frend mi je na Corsi prije par mjeseci zamjenio stražnji lonac u "Auspuh EŠ" (iza autopraone Hertz u Buzinu) za 350kn (garancija, sve super, bla bla...), a u Đačiću su ga tražili 3 puta više.
Black Knight_
29-10-2002, 16:03
Zadnji lonac domace izrade je 300kn otprilike, kako gdje. Za 1300 kuna vec se da kupit i "sportski" cini mi se. Inace je zamjena pola sata posla uvrh glave.
Za×××× tvorničke lonce i odi kod Krizmanića u Heinzelovu i da vidiš spuha za 400 Kn-ko od Peugeota rođeno....
Alfa 156 ljeto 98.
Zadnji lonac kao nov, nema hrđe nigdje.
:))
1300 kuna. Pa ne bi ni u ludilu. Za to se sklepa prava stvar. :))
Ovo se savrseno uklapa u pricu pojedinaca "da sve sto je originalno na autu je i najbolje za taj auto, jer su to stotine inzenjera u bijelim rukavicama tako zamislili nakon nebrojenih sati testiranja...". Naravno i neki od vrlih strucnjaka (J. Marusic npr.) se ovdje moze pronaci. :))
Jao koja je Marusic seljacina, jaooooooooo. Ozbiljno, inace ne vrijedjam, ali za Marusica cu uvijek naci ruznu rijec.
Profesor, ovo-ono, ma daaaaaaj, frajer dodje pokupiti auto, smrdi na znoj, jede burek u autu od 55000 E, ispada mu pivo po sjedalima (koza-alcantara !!!), vrati auto s udubljenim branikom, bez prometne (!!!), uspije sjebat mul-t-lock (kum mu nagura fast-hardening kita unutra), 2 alu-felge ocesane, obicni diesel utankan (u TDi), i jos se dere na nas kako to retrovizor moze otpast ako na njega naslonis betonsku kajlu onu za vinograd (na metalik lak !!!).
Ma seljacina do bola.
B.S. gost
30-10-2002, 14:51
Nije problem za manje love promijeniti i naći solidan ispušni lonac, nego je moj auto na leasing, što podrazumijeva i održavanje u ovlašetenim servisima a to je u ovom slučaju i najskuplje rješenje. :smile11:
CLIO SPORT
30-10-2002, 15:21
seyzmo......moze adresa tvog elektronickog postanskog sanducica??????????? nisam siguran ako sam te to vec u nekom topicu pitao..... :o :o :o
mislim da jesi, ali ne smeta.
seyzmo@yahoo.com
Ma briga njih (financijere) gdje ćeš ti takve sitnice riješavati, samo ti plaćaj anuitete na vrijeme.
seyzmo onda kad sam te pitao prvo slovo imena, nisi htjeo reci, sad znam da si ti taj. Imam ovaj tvoj mail, i jos 2.
Pa daj posalji nesto onda. Ti si iz Sarajeva, right ?
Mislim da cu biti tamo iduci tjedan na dan-dva. Mogli bi se upoznati.
Ljudi nejdite kod Auspuh-ES-a to je lopina.On prodaje auspuhe napravljene od obicnog lima pofarbanog bronzom za 250 do 300 kuna a naprimjer duplo aluminizirani Ansin ili Bosalov auspuh kosta od 300 do 400 kuna.
Ja sam bio tri puta kod ES-a prvi put, zadni put i nikad vise.
Auspuh ti istrune nakon godinu dana a reklamacija, nema sanse.
Dr. Strangelove
31-10-2002, 12:03
Di kupit Ansu ili Bossal ili bilo šta u toj srednjoj klasi.. sa ugradnjom??
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.