Pogledaj cijelu verziju : Daewoo Matiz ili Alfa 147
Puntolino
21-10-2002, 21:44
..hahaha ovoj sam temi dao taj naziv tek toliko da što više ljudi uđe i da mi pomogne sa svojim mišljenjem i iskustvom jer namjeravam kupiti maloga Matiza za po gradu...da li moram reći da je ona usporedba u naslovu ×××××?..naravno da je, i molim sve da se oko komentara koji se odnose na to suzdrže, zanima me samo Matiz...HVALA
Ima ona nenad××××va rečenica iz "Balkanskog špijuna" kad Danilo Bata Stojković dolazi doma, otvara ormarić sa rakijom, natače u čašicu i kaže:
"Ako me sad nije šlogiralo..."
Matiz je OK, Daewoo pije vodu....
Puntolino , ja uz svoju 156 V6 imam Tico za po gradu , i mogu ti reči da je kantica čisto OK.
Čuje se ko mlinac, ali i troši klinac...malo teže ide u drugu, ali to im je kao neka boljka, 2000 god., klima, metallic, servo, električna stakla, 24000 km za 48000 Eur...eto...jel to ok?
Puntolino, di ćeš Matiza? Kaj ti Punto nije dovoljno gradaski? Nemam niš protiv Matiza, ali uz Punto???
Spokoj Lakiju, bio je legenda!
..sorry nisam znao da se još netko zvao ili zove puntolino..pa sam stavio taj nik...eto mijenjam u Joksim i to mi je jedini auto, baj d vej čuo sam da sa njim ljudi prelaze neljudske kilometre
Super mali auto, vrlo živahan do četvrte, osim kad je pun al da se... ovo s težim ubacivanjem u drugu vrijedi samo kada ideš iz treće nadole...u dvije i pol godine koliko sam ga imao nisam ga štedio i nikakvog kvara, jedino ključ nije izdržao pad na beton, pojebao mi se čip od blokade motora (da, upravo tako, ujutro u 3h, po cičoj zimi, ja nisam mogao upaliti auto i sva sreća da frend nije daleko odmakao (ima Lanosa, nikakvih problema u 4 god)...sutradan sam zvao 0800-DAEWOO i momci su brzo stigli i na licu mjesta otkrili u čemu je kvar, sve besplatno unutar garancije...dosta mjesta straga (vozio sam straga frenda dvometraša od Korčule do Zagreba, nije se uopće bunio, a poznat je po jamranju)...toplo preporučam...potrošnja grad 7,5l, otvoreno (i autoput) nikad preko 5,2l, ma koliko se trudio...
...e fala't ko bratu ..to ja zovem odgovor...ubijedio si me za kupnju, a i mislio sam da je dobar, ionako ne očekujem od njega karakteristike s2000, udobnost majbacha ili neke druge kerefeke, već auto od A do B, a bome i do C za što je sposoban
Ma srce mi se cijepalo kad sam ga davao pod račun...sigurno ćeš biti zadovoljan s njim...ide i ne jamra (ko frend)...keep us posted... :))
...A ništa onda je moj i božji...
sve fino, sve krasno.
Ali pazi sa servisiranjem, DAEWOO u Hrvatskoj se raspada polako. Cijeli Daewoo Hrvatska vodi 7(!)ljudi - ukljucujuci prodaju, direktor im vozi Maseratia (a ne recimo Chairmana)
Kazem, za to sto ti auto treba, sve super, sve krasno. Ali u HR, u auto svijetu je poznato da se Daewoo Hrvatska raspada polako.
Lose, lose.
DKW, jel to mozda nije iz filma " maratonci trce pocasni krug"?
Seyzmo,
ptico zloslutnico...GM je konačno kupio Daewoo, možemo očekivati ponovno buđenje Daewooa i u HR.
Ne, baš "Balkanski špijun"
Puntolino_
22-10-2002, 16:10
Puntolino bez crtice je neko drugi. Jednom davno sam se pokušao registrirati kao puntolino i nisam uspio jer je taj puntolino već bio zauzet. Moram smisliti drugi niknejm! :)
byte... istina, imas praf.
Ajde vidicemo kako ce to izgledati.
Puntolino...to sam ja tvoj sused iz velike crvene zgrade....malo sam se zezao pa sam uzeo tvoj nick....baj d vej, za oko mi zapeo i peugeot 106 50.000 prešao 10 mj. 98 4 vrata, airbag, centralno, el.stakla, metallic..za 5100 Eura....hm..ili Matiz za cirka 4900, ali 2000 god....hm...
Puntolino_
26-10-2002, 13:53
E dobro da si kupio matiza. Sad šuti i radi. Za koju godinu ćeš voziti golfa dizela da ti ne troši puno i bok.
Pošto ti je matiz bijeli, mogo bi si nacrtati nekaj na haubu npr. vatru ili ralje :))
..hahaha mislio sam mu staviti chip i KN filter, i naljepnicu RS kod retrovizora da se zna da je moj....××××te do 120 dođe ko iz pičke, a poslije....malo teže do 140, aposlije...ne pitaj...ali meni se sve više sviđa...
konjuktivitisu..odi na ovu adresu... http://www.tuning.jedrasik.pl/daewoo/index.html...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.