Pogledaj cijelu verziju : Samo za peraće
Ne ne nije tema ko je koga opro nego di perete svoje makine.Dali automatska,ručno ili ga sami perete?
Ja osobno svog sam perem.Odem u špansko na miniwash za 15 kn auto blista.No nije stvar u parama jednostavno nevolim da mi neki prikan kojeg vidim prvi put u životu harači po autu.
Bila je jednom slična tema na forumu.
Ja svoga perem ručno pred garažom. Nema te praonice koja će ga oprati bolje od moje ruke.
Svoju Alficu uglavnom perem sam samo ju ponekad odvezem u autopraonicu kod kompića koji je isto Alfist pa onda znam u čijim je rukama ;)
perem ga sam u spanskom za 15/20 kunica
ali mislim da se ne moze auto kvalitetno oprat dok ga ti sa spuzvom ne operes.
i ja isto ga perem u rucnoj praoni u spanskom za 20ak kuna.I to radim nazalost takodjer iz nuzde jer nemam vremena a kad imam,neda mi se!Takodjer,sto zbog rijedeg pranja,sto zbog lokacije gdje zivim,taj mini wash mi uopce ne opere dobro,jer ima slab pritisak!!Povucem prstom po autu nakon pranj,ostaju svijetliji tragovi.××××××!Imam relativno novo lakiran auto pa nezelim ga jos otfurat na cetke ,ali moram priznat da sam jednom probao u automatsku praonu(isto u Spanskom)negdje 6mj.od lakiranja,i vidim poneke crte pa...
Iskreno,nema boljeg pranja od vlastitog rucnog,jos da se ima prikladno jak mini wash...
andre!
meni se cini naokon tog pranja u spanskom da auto nije dobro opran, a
auto je star 4 mjeseca, crne boje pa primjetis svaki k... na njemu
ali da tamo dizu ××××nu lovu, to je ziher
nema pranja do rucnog i onda ga sa sonaxom premazes!!! :smile07:
Imate u španskom praonu u kojoj imate i četku koja baca šampon, sa njom se da auto dobro oprat a četka je dosta mekana tako da mislim da ne oštečuje lak.
Black Knight_
20-10-2002, 18:06
Preporucujem vam praonu u gornjem vrapcu kod crkve. Jeeeebeno
Sve, samo NI ZA BOGA NA ČETKE!
Već nakon 2 pranja vide se crte na laku!!!!!!
NI POD KOJIM UVJETIMA NE U OMV, ili u Novi zagreb, niti u Hertz!!!!!
DANGER!!!!!
Black Knight_
21-10-2002, 12:13
DKW ti to ne kuzis, to ti poboljsava aerodinamiku i drzanje u zavoju.
Jel neko gledo simpsonse kad je homer kupovo auto il sta vec, a na autu rupe od metaka. homer pita "what are those" a "dovitljivi" prodavac auti kaze "ummm.. those are speed holes, they make the car go faster". i onda homer dodje doma i na svom autu probusi par rupa i objasni susjedu da ce mu sad ic brze auto :)
Nisam mislio na četke u automatskoj nego na ručno,kak imaš miniwash tak imaš i četku sa druge strane jel
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.