Pogledaj cijelu verziju : Tko radi bolje aute Citroen ili Fiat?
Žensko stvorenje
08-10-2002, 08:12
Koji auti su po vašem mišljenju bolji,oni Citroenovi ili Fiatovi?http://www.vidiauto.com/forum/gfx/smile06.gif
To je tesko reci,Fiatu bi dao prednost kod manjih automobila,a Citroenu kod vecih.Bez obzira na C 3 sto sto ce me sada mnogi poklopiti,ali vozio sam ga i mislim da je za nijansu iza Punta.Kvaliteta plastike unutrasnjosti im je podjednaka iako kod Fiata izgleda malo skuplje.Opcenito je tesko usporedjivati ta dva proizvodjaca,Citroen je ekstravagandniji i pravio je cak automobile za mnoge drzavnike (cak i diktatore),dok je Fiat od svoga postanka bio marka za narodne mase i siri krug ljudi.
trenutno vjerovatno Citroen
Najvjerojatnije Peugeot !
:smile07:
EasyRide
08-10-2002, 15:11
citroen is d best
C I T R O E N od najmanjeg do največeg. :)
NIKAD VIŠE GOLFA
08-10-2002, 17:35
Za Fiat se kaže:peri-deri. A kad u Citroenima počne krepavat hidraulika na ovjesima i slična nepotrebna ×××××× koju oni trpaju u aute ,jao tebi.
fiat ipak
golf više nikad ××××no si smješan i nepobitno siguran da si šupak veči od sezma
Pitali gospodina Forda koji je najbolji auto na svijetu? Gospodin ih je sve zajebao, jer rekao je, NOVI AUTO.
Ah ta divna ženska stvorenja, čovjekovi najbolji prijatelji. :)) :))
594 krešo ah
11-10-2002, 18:19
žensko stvorenje! citroen je bolji. fiat osim što je imao nekoliko automobila godine nije nešto drugo pokazao.vidiš što se sada događa. prodaja pada, radnici se otpuštaju, u fiatu je uzbuna.
je, a citroen je bankrotirao 1975, od silne avangardnosti i odličnih automobila....... da nije uletio peugeot sad bi bili daleka povijest
mala, ubodi ti fiat, jednostavan auto- ne možeš falit
Krešo fiat je imao negdje oko 15 automobila godine ako se ne varam. A za žene je svakako bolji C3 koga ja slikovito zovem - DREK. Jednostavno me asocira na drek, a dizajn mu je tako proljevast, a muškarci koji ga voze su mi nekako pičkasti.
... da, mozda, a prvih 13 je vec odavno pojela korozija... zadnja dva se jos mozda mogu spasiti kod doborg limara...
Ma to je pokušaj samo klana obožavatelja njemačkih auta da posvađaju "citroenovce i talijane" na ovom forumu. Čak i ne mislim da je žensko stvorenje žensko stvorenje!
Živio LHM
Istina Zagor; ali neuspio pokušaj.
:)
DKW odlog
12-10-2002, 00:40
Ima jedan narodnjak od prije 10 tak godina:
Nedaj da nas rastave
Ovi ljudi zliii,
Jer u srcu mome
Živiš samo tiii...
Zorica Brunclik, mislim...
594 krešo ah
12-10-2002, 18:26
i meni se c3 ne sviđa, ali budimo realni fiat je lošiji od citroena a ni svi oni auti godine nisu sakrili aljkavu izradu fiat automobila.
alfist_zg
12-10-2002, 18:37
meni su simpaticni i jedni i drugi. :)
karburator
20-10-2002, 16:50
Pa Citroeni vole ostavit na cesti dok kod Fiata rikava u pravilu potrošni materijal.
hurmastoća i glupost, imao sam citroena i imam fiata, a mogu samo reći da citroena NIKAD VIŠE!!! A sad razmišljam i nekom novijem fiatu, želja mi je marea ili multipla, ali je jako skupa (Picassa prodaju u akciji i s više opreme je jeftiniji od multiple za 1.000 Eura, ali to nije to). Održavanje citroena je koma, a dok vidim onaj smješni display u picassu, dođe mi da se smijem od izgleda i plačem od ljudske gluposti (pa kako neko tako ružan način prikaza može ugraditi u nazovi auto?)
Pa tko je 90% vlasnik Ferrarija, citroen mejbi?
56% Cannon, 34% su pred par mjeseci prodali Mediabanci. :(
radoznala
21-10-2002, 08:16
Hurma kojg si Citroena imao da si tako razočaran?http://www.vidiauto.com/forum/gfx/smile07.gif
hvala za informaciju, spremljena u arhivu.
Sve ti je to danas isto, barem kod proizvođača koji rade aute za široke mase. Isti ti je k***c da li ćeš kupiti Punto, C3, 206, Clio, Fiestu... Ako nemaš sreće, naletit ćeš i gotovo. Možeš samo izabrat auto koji ti se najviše sviđa, i molit boga da se ne "razboli" prerano. Koliko god rigorozne kontrole kod proizvođača bile (ipak se tu barata velikim parama od prodaje automobila) uvijek se negdje nekome potkrade nekakva greška...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.