Pogledaj cijelu verziju : HR NALJEPNICA
Gdje se može nabaviti HR oznaka, ali manja, a ne one kamionske koje su doduše propisanih dimenzija
Okretište tramvaja Borongaj, tamo gdje su štandovi, auto škola i mali auto - sajam subotom.
Ima neki deda hiljade naljepnica, pa tako i mali HR.
Da li netko zna gdje se mogu nabaviti one prozirne HR naljepnice (koje nemaju bijelu nego prozirnu podlogu). Ali u Varaždinu ili Čakovcu i okolici.
Thanx
Black Knight_
26-09-2002, 11:35
Pravo pitanje je, gdje se mogu nabavit magnetske hr naljepnice u pravoj velicini. Njih naime jednostavno stavis kad ides negdje van i jednostavno skines a da ne govorim da su regularne velicine i oblika.
Gdje se mogu kupit oni mali plavi HR euro pravokutnici kaj dodju na regu lijevo od slova grada?
Calibra Zender
26-09-2002, 11:51
Kaj postoji neka zavada između Samobora i Zagreba? Pa valjda svi Samoborčani furaju grb Samobora na registraciji priljepljen ispred slova ZG da pokažu da nisu iz Zagreba.
Dr. Strangelove
26-09-2002, 12:48
... koje su vam to fore mala naljepnica, prozirna naljepnica... kad se zna koja je veličina propisana zakonom i sve ostalo spada pod rizik kad pređeš granu..(čuo sam da su Slovenci jako "pristojni" nakon ovog ×××××× s Piranom)... bolje onda ništa... ali sviđa mi se ideja sa magnetnim naljepnicama... hmmm...dalo bi se to napravit...( tu ubaci melodiju iz A je to...) :))
Za ove neznalice:Magnetnu HR naljepnicu možete kupiti u ACM-u Hektorovićeva(Daewoo-Fiat)a onu malu plavu hr koja ide na tablu na jakuševcu nedjeljom ili na Knežiji ali neznam ulicu (baš je dučan sa naljepnicama za aute)null :)
Moja je HR naljepnica svega 2 sa 3 cm i nikada nisam imao problema na granici.Imam je na oba auta,a i prijatelj na tri auta,pa eto odlučite sami da li ćete je staviti na svoj auto ili ne.Usput,kupio sam je na auto tržnici za neku mizeriju od cijene.
Black Knight_
26-09-2002, 13:47
Probaj se vozit sa crnom zatamnjenom na××××nom kalibrom po sloveniji pa da vidimo kako ce tvoja vesela 2 sa 3 naljepnica proc :P
Sedici, ja sam tražio na informacijama i u web imenuku od HT-a jer sam mislio nazvati i pitati za ovu s magnetom, no ništa nisu našli. Jesi li ti siguran da je baš riječ o ACM-u ili se sad nekak drukčije zove?
Black Knight_
26-09-2002, 18:39
Neko na newsima je napiso "U praoni kraj Velesajma u smjeru rotora ( ZG )"
tamo izgleda ima tih magnetnih naljepnica i dodju 25 kuna
...nemam HR naljepnicu i nikad ju nisam imao, kao što nikad nisam ljepio one glupe naljepnice o registraciji vozila, niti austrijske vinjete...jedino godišnju vinjetu sam zaljepio i jedva skinuo godinu dana kasnije...
Jednom su me na granici slovenci pitali di mi je HR naljepnica, a ja sam reko da su ju valjda cigani skinuli kad sam tankao...
One prozirne naljepnice se mogu u varazdinu narucit kod onih Belaj reklame. MOzes im isprintati kakvu hoces i takvu ti naprave. i u boji kojoj hoces. ne znam sad kolka je cijena, ali nije puno. Ja ima u autu onu najvecu, dali su mi je na omv-u. Ali ne pada mi na pamet da je ljepim na auto. U austriji je bila kazna 300 ats, iskustvo iz prve ruke.
A zašto jednostavno ne držite u autu jednu propisanu i ako ×××× je stavi. Ili zalijepi selotejpom.
Kao što Sedići kaže, malih plavih naljepnica za rege ima na Jakuševcu svake nedjelje, drži ih frajer koji ima baš firmu za to, a osim toga ima još hrpu drugih naljepnica, one male "Shark-ove"...
A što se Karlovca i okolice tiče, taj tip dolazi na Ilovac svaki petak, pa kome treba... PozdRAV!!!
Black Knight_
27-09-2002, 08:40
INTCP, ne, najbolje rjesenje je kupit magnetnu za 25kn :P
U to je fora, uopće nisam znao da to postoji. Inače imam malu prozirnu samo bijela slova i okolo elipsa, al toga više neće bit kad prefarbam haubu, a neću ni stavljat više
THX Črni na informaciji, budem se danas zaletil da vidim ak ih imaju. A treba i provjeriti jel to kaj valja.
Black Knight_
27-09-2002, 11:14
Girrari napisi jesi li ih nasao tamo i kako se to zapravo zove pa cu otic i ja kupit :)
OK, bum ti javil. Mislim da znam di je to (ako je to ono na kaj ja mislim), pa ću popodne ići pogledati.
girrari, kupi meni tri, da metnem na sve aute...156, 147 i GTV...pa javi na mob da ti dam perje...
E ekipa sorry nism na forumu bio cijeli vikend.Firma se zove ACM mehanika.Adresa je Hektorovićeva 2,ili Radnička cesta 20.Imaju ulaz sa dvije strane.Kontakt brojevi su:6060-555,6060-560,6060-567.Iimaju magnetnu naljepnicu jer sam je ja htio kupiti za Tipa ali zajeb hauba je plastična. :))
Alfa 147 1.6 - 105KS
29-09-2002, 23:01
U Osk. na veletržnici nedjeljom, HR naljepnice svih formata, i za tablice, i male elipsoidne 2*3cm vanjske i unutarnje(zadnje staklo, 5 Kn/kom. P.S. U Madji na granici ne prolaze; min 10cm u promjeru
Molba !?!
Da li bi mi netko u ZG ili bilo gdje drugdje mogao kupiti prozirnu HR naljepnicu. Ja sam je tražio po ČK i VŽ ali stvarno nema nigdje. A samo zbog toga mi se ne ide u ZG.
Normalno da novce za to šaljem kako god ta osoba želi.
Thanx svima !
Black Knight_
02-10-2002, 08:32
Prozirne su ilegalne, ako vec mislis nakaradit auto s tim bar uzmi neku koja je legalna. Ili lijepo uzmi magnetnu :P
Kakve su to magnetne HR oznake. Kako izgledaju?
Te magnetne su iste kao i normalne, ali se na auto ne lijepe već imaju magnetnu podlogu. Tako da ih lijepo držiš u ladici, a kada ideš van, staviš je na auto.
Riješenje snova jer nema gorega od toga kada se ove ljepljive počnu raspadati, a osim toga meni sve te naljepnice nagrđuju auto.
Sad u subotu sam namjeravao kupiti tu magnetnu sebi i alfi×××, ali nisam stigao do tamo. :))
Auto je na servisu; bit će gotov danas ili sutra. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.