Pogledaj cijelu verziju : nova Honda Accord
Prvi put vidim slike nove Honde i ne mogu vjerovati svojim očima PA TO JE ISTA MAZDA 5 !
Tako slični auti nastaju samo ako tvornice zajedničkim snagama razvijaju nove modele (npr. Evasion, Ulyses, Zetta), no to se u članku ne spominje.
Tu bude pala teška tužba o industrijskoj spijunaži i krađi ideja :smile10:
Calibra Zender
10-09-2002, 22:47
http://www.edmunds.com/media/reviews/lists/most.popular/02.jan/02.honda.accord.500.jpg
Meni i nije to baš toliko isti auto!
Calibra Zender
10-09-2002, 22:50
Tek sad vidim...Mazda 5? Lapsus calami ili...?
Calibra ovo što si ti stavio je vjerujem Accord za Američko tržište koji se tamo prodavao do sada, a od ovog mjeseca u USA se može kupiti novi Accord koji sa svojim dizajnom nema veze ni sa kojim drugim (Japanskim) autom. Možda sam neobavješten, ali što je Mazda 5?
Da, da mislio sam napisati Mazda 6 ( valjda maštam o BMW-u ) , no pričam o članku na naslovnici Vidiauta.
Riječ je o potpuno novom modelu koji meni izgleda kao klonirana Mazda 6.
Preporučam da pogledaš sad već predzadnju liniju Accorda (1998.-2003.) i dosadašnju Mazdu 626. Mislim da će ti biti jasno ko se tu fura na koga.
595 krešo ah
14-09-2002, 09:25
honda je predstavila dva accorda. zna li netko što se događa... :o
rale unlog
14-09-2002, 09:34
ma i do sada su bila dva
jedan za usa drugi za evropu....i ko jos zna za gdje
i corolle postoje dvije
americka je bezlicnija ali ima neke v6 masine,evropske su 1.4 i 1.6.....ko bi to vozio u usa?
prilagodavaju se trzistima
rale unlog
14-09-2002, 09:39
meni je ova najljepsahttp://www.hondacars.com/images/banners/2002/accord_coupe/exterior_gallery/photo_02_popup.jpg
Calibra Zender
14-09-2002, 11:53
Točno je da je ona gore koju sam stavio za američko tržište. Ima fotka u Auto klubu nove Accord koja slijedeće godine dolazi u Europu. Fakat je pljunuta Mazda 6!
Nova Honda Accord je mix Mazde 6 i Audija A4
http://www.vidiauto.com/slike_novosti/0.117867001031622459_honda_accord_1_640x480.jpg
... A u švapskom Auto Bildu uspoređuju je s Alfom 156, i to po dizajnu!
O, bože, pjegavih Švaba sa lederhoznama i "bier und vurstel" trbuhima i šlagerima!
Pustite 156 na miru-Od napred je čista Mazda 6, a odostraga je ko stara Toyota Camry (to je onaj bezlični shit koji treba bit u klasi BMW-a 5-ice, ali ga nitko ne kupuje...)
A japanoljupci, nemojte odmah skočit na moj post, nisam ništa loše rekao O HONDI, nego o Auto Bildu...
Calibra Zender
15-09-2002, 13:55
DKW, možda kod nas ne kupuju Camry, ali u Americi je sasvim druga priča. Tamo se auto prodaje ko lud! Mada, hebeš Amere i njihove kupovine! ;)
Štima to o švabama, al ja bih svima opet skrenuo pažnju na dizajn. Novi Accord (Evropski) je samo modernizacija odn. varijacija na temu izgleda dosadašnje linije Accorda ('98.-'02.g.), a Mazda 6 je pokušaj Mazde da se (dosta kasno) približi takvom izgledu nakon nikakve zadnje 626-ice. Zadnja pak svijetla su ista kakva ima nova Integra odn. RSX, a koja se pojavila prije Mazde 6.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.