Pogledaj cijelu verziju : od××××mo alfu od duše i od srca
mislim da alfisti samo smrde na ovom forumu neke ××××ne talijanske jebade ovaj ××××nade tj posrane nade pa ljudi komentari
Club Italia
25-08-2002, 21:18
q100 si malo glup ha? ajmo mi odjebat tebe pa su alfisti, golfisti i svi ostali isti na miru!! svi smo mi ljudi, neki ovakav neki onakav ali niko savršen!!
ne sugeriraj svoje vrline meni hvala na razumjevanju imš donekle pravo tema nije nešto ali i vrijeme nebudi optimizam
Club Italia
27-08-2002, 01:52
:smile11: http://www.plauder-smilies.de/sad/confusedbig.gif
594 krešo ah
27-08-2002, 19:17
ja neću, naprotiv, i nažalost alfa je moj san. :smile07:
snovi snovi sanjaš onog tko te voli a onaj tko te voli smeče je da boli
Club Italia
31-08-2002, 02:26
q100 umjetnička dušo nisam znao da pišeš poeziju?
ovaj je forum otvoren iz razloga što sam imo želju pokazat neukima da napad bez argumenata nema smisla od××××te mi ovaj forum vidim da nitko nije shvtio što govorim
AUTOMOBIL KOJI JE UVJEK BIO I BICE ESTETSKI PROMASAJ, A NI MOTORI SE NISU POKAZALI - VEC POSLIJE 100.000 KM SVAKA ALFA ZRELA JE ZA GENERALKU!
Black Knight_
10-09-2002, 13:12
EVO OD DUSE I SRCA: "OD××××"
:)
Jako lijep dizajn imaju nove Alfe,temperamentne motore(s malo vecom potrosnjom,benzinci),kvaliteta materijala je takodjer postala dobra,katastrofalni crash testovi,ali kad cujes jako lijep zvuk motora,malo joj vise i toleriras nedostatke,ali objektivno,s obzirom koliko se hvali na ovom forumu,nije!!Ponekad mislim da bi trebalo preimenovati forum u alfaforum,sto mislim nije dobro s obzirom na siru tematiku foruma,koja bi ti trebala dati sliku informiranosti i objektivnosti,a ne tolerancije! :)
Ajmo radije ODJEBAT autora ove teme i njegove istomišljenike. :smile09:
Živjela Alfa!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.