Pogledaj cijelu verziju : Stargate
Ima li ovdje koji Gater više? Na Pcplayju nas je samo dvoje :P
imported_St. D.
24-11-2008, 22:41
Ima li ovdje koji Gater više? Na Pcplayju nas je samo dvoje :P
Ovdje ih ima... ?ini mi se. RypER ?e ti ovdje postat najbolji prijatelj... :D
Otkud ti znaš za Stargate, pa nisam o tome pri?ao na poslu - previše. Strah me je, po?eo sam zaboravljati neke dijelove radnje :/
I kakve su onda to pri?e da je pcplay forum zakon, a samo dva gatera tamo? Ccccc.... 11 godina serije, 14 godina od po?etka franšize, 15 sezona serija i 2 filma... A samo dva gatera... Tre?a serija u pripremi, MMORPG skoro u zatvorenoj beti... A samo dva gatera... Šta se tamo svi igraju a ništa ne gledaju ili što?
Ne gledaju prave stvari :P
O'neal:wtf is he saying?
Teal'c:Indeed there are only 2 stargate fans there.
Carter:I don't understand...how is this possible.
Daniel:I couldn't find anything in the scripts...
Indeed :D
Jel se prijavio tko za betu SGW-a?
Stargate? Znalo se pogledat tu i tamo, mada mi jedino prvi film drži vodu, dok je sve ostalo 'nako. U SG1 seriji mi najviše idu na živce ona dva glumca iz ?uvenog sme?a McGyver - Anderson i Judge, pa sam to teško mogao svariti, mada je ?itava pri?a dosta zanimljiva. Nisam gledao Stargate Atlantis, jel to što valja? U biti ne bih imao ništa protiv da SG1 i SGA puštaju na našoj telki, povremeno bih to pogledao, no da sam Gater, baš i nisam.
Ona dva lika a gle kak zna prezimena - ko iz topa izvalio. Atlantis je zakon, ali se radnja doga?a paralelno sa 8-om sezonom SG-1 tako da je malo teško pratiti, puno se stvari dogodilo u tih 8 sezona. BTW, druga sezona SG-1 mi je nekako najdraža. A sve je bolje iz sezone u sezonu, sve dok Mr. Anderson nije otišo... Još uvijek je to bilo ok, ali samo ok.
Naravno zguglao sam kak se zovu, nisam baš neki ekspert :)
Prijavio sam se ja za betu, nadam se da ?u dobit pozivnicu :P
Ina?e, Atlantis je isto super, 3. sezona mi je odli?na, a ni ova 5. nije daleko. McKay i Sheppard su duo iz snova :D
imported_Tox!c
26-11-2008, 09:49
gledam i ja.. kronoloski, kako je snimano.. :)
filmove ostavljam za kraj.
sad sam na 10-oj sezoni sg1 i na 3. atlantisa. dobra serija, indeed.
Kronološki, kraj Ark of Trutha ti ide odna poslije 10. sezone SG-1, a prije kraja 3. sezone Atlantisa, dok ti Continuum ide negdje nakon 1. epizode 5. sezone Atlantisa :P
To?an raspored. Nego, jel baš moraš gore ljudima spoilat (Picardo)?
Misliš na onaj spoiler u vezi one lignje koja ih redom siluje kad idu brati koralje?
To?an raspored. Nego, jel baš moraš gore ljudima spoilat (Picardo)?
Sorry, nisam znao da se to shva?a kao neki spojler, moj bed :(
EDIT: Evo, editiro sam taj post.
A gle, meni je pod normalno da je spoiler, da sam pri kraju ?etvrte sezone, sad bih bio ljut :twisted: Što se ti?e spoilera pokušavam što manje kvarit ljudima, jer znam da i oni kvare meni. Kako ono ide - ne ?ini drugima ono što ne želiš da ?ine tebi pod dekom :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.