Pogledaj cijelu verziju : Restartiranje!
Pozdrav!Imam jedan problem instaliram nfs proo street i kada po?ne uvodni film restartira se comp!!Instaliram Carbon i isto na filmu kada po?nem karijeru se restartira probam na quick race odvozim minutu dvije i restart!!1temparature su mi normalne!!U ostalim igrama ajd koliko toliko je normalno npr par puta me u crysisu znalo izbacit iz igre ali nastavim i dalje nema problema i Assassin's Creed ide normalno!Tako da nebi znao sta je problem pa sam se obratio vama!!Hvala
imported_St. D.
08-11-2008, 13:23
Jesi probao sa instalacijom najnovijih drivera?
vrlo vjerojatno je problem na relaciji driveri-igrica-windows pokusaj instalirat nove drivere ili ako imas najnovije drivere a nesto stariju grafu pokusaj sa starijim driverima koji su izasli kad i graficka.
BTW
koje windowse imas i koju konfiguraciju?
AMD phenom 9850 BE
DFI Lan Party 790 fx
HD 4870 oc club
4 gb ram-a kingston
500 watt Fortron
500gb maxtor
80 gb wd
najnovije drivere imam stavio sam i ati-ev hotfix
probao sam i isklju?iti automatic restart i nista
u?em u igru igram minutu i odjednom restart bez ikakvog upozorenja
da i windowse imam Last xp v17
imported_St. D.
09-11-2008, 01:13
Moje je mišljenje da ti je napajanje na rubu snage...
Radeon HD4870 može povu?i podosta struje, odnosno snage. A Phenom 9850 BE je poznat po TDP-u (do 125W). Plus dva diska, odli?na mati?na i sve ostalo...
Ne znam. Mislim da je napajanje krivac.
Moje je mišljenje da ti je napajanje na rubu snage...
Radeon HD4870 može povu?i podosta struje, odnosno snage. A Phenom 9850 BE je poznat po TDP-u (do 125W). Plus dva diska, odli?na mati?na i sve ostalo...
Ne znam. Mislim da je napajanje krivac.
da ali onda bi se i u crysisu restartiro koji povu?e 5 puta više od grafe nego need for speed!ali u crysisu mi je samo dva tri puta izbacio iz igre u windowse ali u NFS se bas restartira
da bas je i meni palo napamet da je problem u 'srkanju' struje .... iako je napajanje jako kvalitetno ova konfa ima velike apetite .....
Da možda!!!ali mi ije jasno kod proo streeta uvodni film kada po?ne i malo traje minutu i restart a kada pokušam presko?it uvodni film lupaju?i enter i kada to uspijem nema problema sa igrom dalje moram onda svaki idu?i put preskakat uvodni film a dok kod carbona je svjedno, restartira svakako!Probao sam instalirati grid i sve je u redu izgleda da je samo problem u need for speed-ovima
pokusaj ubacit cd od windowsa napravi boot sa njega i odi na repair windows (mora bit ista verzija windowsa koju imas i instaliranu)
neces izgubit nista sa kompa (postavke itd) a mozda ti rijesi problem ako je problem u konfliktu igrica-windows
Opa Opa!!!!Mislim da ce vam ovo mozda pomoc!! smanjim sve na minimum u carbonu bas sve i ne restartira se!!
imported_St. D.
10-11-2008, 09:13
Hmmmmmm... Ako ti se grafi?ka prije nije pretjerano zagrijavala, onda nema teorije da ?e se pregrijavati na minimalnim detaljima.
Ali, kada smanjiš detaljnost i rezoluciju, grafi?ka je manje optere?ena i zbog toga joj treba manje struje. Dakle, manje troši.
A s obzirom da ti se onda više ne restarta, gotovo sam 100% siguran da je napajanje problem.
A ako ipak nisam u pravu... Onda bi ja na tvom mjestu reinstalirao Windowse, i sve ispo?etka.
da nekako mi se cini da je problem u nedostatnom napajanju ... izgleda da je taman grani?no pa te zato ne izbacuje stalno.
uff Evo malo novosti(usto da sam totalno puko nisam spavo 3 dana pokušavaju?i saznati sta je)odnesem ga danas na reklamaciju u hg spot i oni ga pregledaju i javljaju mi da je pro blem s biosom zna?i naprave oni flash biosa i vrate mi comp i ja upalim carbon sve u redu i odem na postavke grafike u igri ono v-sync i motion blur isklju?eni i ja uklju?i pro?e minuta i bum restart ja upalim comp i isklju?im motion blur i v-sync i sve u redu jedno pola sata sam igro istestiro i sve je u redu i ja ponovo uklju?im te dvije stavke ono opet restart pomozite jer stvarno neznam više sta da im opet nosim ili sta da radim !!!!!!!puno hvala
pa neznam ni sta je to ali kad sve palim upalim i to ali to nije bitno bitno je zasto se restarta kada je to i motion blur upalim?
aj probaj u ccc-u isklju?iti vertical refresh-mene je to znalo zajebavat..
Ovo je starija verzija, ali tu bi negdje trebalo biti. Zna?i, nešto tipa 3D->All settings.
http://soobcha.eu/hard/spr/4/img/04-1.jpg
E riješeno!!!Bio je problem u plo?i klala se je sa grafom!!!Uzeo sam novu biostarku sa gx chipsetom i sve radi bez problema!Hvala na pomo?i!!
Koja je bila stara plo?a i koja je to?no grafa?
Pa grafa je radeonka HD 4870 club overclock edition
A plo?a je :MBO DFI,s.AM2,LAN PARTY DK 790FX-M2rs,AMD RD790,BUS 2000 MHz,serial ATA II,RAID,7.1 zvuk,DDR 2, 1Gbps, FireWire,ATX2!!
vec sam se uplasio da ce reci iron blood :D reko uuu sta mene jos ceka sa novom konfom :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.