Pogledaj cijelu verziju : S-video
Da li itko zna kako spojiti S-Video na TV? Imam laptop Acer Extensa 7620G sa 7-pin S-Video izlazom. ?itam preko interneta, ali ipak neznam. Može savjet više?
Ajde, sva sre?a pa imaš Atijevu grafi?ku, u zadnje vrijeme su im driveri jako dobri i lako se te stvari mogu namjestiti. Ako si pronašao upute na netu, i ako ti je kabel došao sa laptopom, problema ne bi trebalo biti. Eventualno se može dogoditi da nisi probao resetirati laptop nakon spajanja. Tako recimo i DVI ne radi "naživo", ali VGA radi. Kod DVI je potrebno resetirati komp, možda je ista stvar i ovdje. Drugo, u atijevim driverima imaš opciju Detect Displays, i ako spojiš sve, pritiskom na Detect display bi komp trebao prona?i TV. Ako ne uspije probaj nabaciti koji screenshot, treba nam detalja.
Nisam to mislio.
Pitao sam da li itko zna gdje se mogu na?i ti S-Video kabeli. Jedino sto sam uspio naci je 4-pin S-Video kabeli (Links i neka 100. frima) i sada nisam siguran bi li to odgovaralo. Ima i nekih adaptera za SCART (imam stari TV, ne crno-bijel) i opet me tu mu?i ho?e li odgovarati.
To o?ito onda nije samo S-Video, ?esto proizvo?a?i imaju iskombiniranih nekoliko ulaza u takvom konektoru, pa se preko adaptera to dijeli npr. na S-Video i Composite. Mislim da ti je najbolje rješenje potražiti kod nekog poznatog takav adapter, to se ina?e dobiva sa grafi?kim karticama.
Ako nije skup, i taj S-Video kabel što spominješ bi ?ak trebao raditi, ako je raspored pinova ostao isti. Malo bi bezveze bilo da su i to mijenjali.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.