PDA

Pogledaj cijelu verziju : Minimiziranje i instalacija...

darije
27-02-2008, 15:08
Trebaju mi dva programa:

1.Program kojim bih mogao da regulišem na?in pokretanja nekih programa. Zna?i, da mogu podesiti da mi se "taj_i_taj" program pokre?e minimiziran...
?isto da napomenem da sam probao sa forom sa shortcut-om, ali mi nije uspelo....

2.Program koji bi beležio sve što neki program pri instalaciji ubaci registry, ali i svuda po HDD... Na?in beleženja nije bitan...

i jedna molbica: potrebni su mi ovakvi programi, ali koje ste ve? isprobali, zna?i - provereni.

Hvala ljudi.

Kora
27-02-2008, 23:30
Ovo prvo se obi?no riješava shortcutom u Startup folderu, pretpostavljam da si to probao. Eventualno neke programe možeš pokrenuti kao Service, no to ovisi o samim programima.
Za broj 2 ti nažalost nemam ideje...

Grga
27-02-2008, 23:38
Spybot - Search & Destroy ima sve te opcije i besplatan je

darije
29-02-2008, 14:38
Misliš na ove opcije u vezi Regiostry baze?

igggy
29-02-2008, 16:15
TuneUp utilities ima jako dobar startup manager, a za ovaj drugi sam znao, ali sada se ne mogu sjetiti da me ubiješ

darije
01-03-2008, 18:03
O?igledno da je tako...Naime, radi se o programu cap.exe, koji ide uz USDownloader...
On nema klasi?ni interfejs... Zna?i, pri svakom pokretanju, ekran se zacrni, dok se on ne pokrene, na par sekundi... Ako neko zna kako da ovo rešim... Ina?e u okviru foldera postoji bat fajl CapSetup.bat, ali je unutra sv ena ruskom :-(

Kora
01-03-2008, 19:00

Ne znam baš dal bilježi sve šta se zapisuje po disku. Ja imam Comodo Firewall koji ima taj nekakav defense+ koji zapitkiva sve i svašta za svaku aplikaciju i Spybot. Možda bi takva nekakva kombinacija upalila...

Sickmanno1
04-03-2008, 12:47
ovo prvo se da napraviti sa obicnim *.bat filom ^^...brijem...

imported_Tox!c
04-03-2008, 14:30
probaj u run upisat "services.msc" ili "msconfig.msc" i igraj se. ;)