Netko
25-11-2007, 21:13
Mi svaki dan pišemo i ?itamo lol,pwned,omg,omfg,lmao...ali ono šta mi ne kužimo je to da puno ljudi ne razumije tzv.internet rije?nik(i usput ja bih htio saznati koju novu,a vjerujem i vi).Pa sam si mislio
da napravimo listu rije?i sa prijevodima,evo mojeg po?etka,ako šta krivo napravim ispravite me:
lol-rije? sa više zna?enja koja mogu izražavat odre?enu vrstu impresioniranosti(loool) ili smijeh (lol :lol: )(mislim da ima još više zna?enja li se nemrem sjetit,pa pokušajte sami napisat)
pwned-rije? za ubojstvo u igricama
haxor-sli?no rije?i pwned,samo kada netko pobijedi neprijatelja na kompliciraniji na?in ili pomo?u nekog trika koji nije ''nesportski''!
Update:5.12.2007
AFK Away From Keyboard
-Udaljen od tipkovnice
AIIC As If I Care
-Kao da me je briga
AISI As I See It
AKA Also Known As
-Tako?er poznat kao
ANFAWFOS And Now a Word From Our Sponsor
-I sada par rije?i od našeg sponzora
ASAP As Soon As Possible
-?im bude mogu?e
ASAFP As Soon As Freakin' Possible
-?im bude retard''''' mogu?e
AYF All Your Fault
-Za sve si ti kriv
noob-po?etnik,može zna?iti i antitalent
omg-oh my god-o moj bože
omfg-oh my f###### god-o moj j##### bože
woot-što(kaj,?a)
Znam ih više,samo što se nemrem sijetiti sada,ali ?eju za?as do?,do toga vislobodno pišite svoje neke rije?i! :)
da napravimo listu rije?i sa prijevodima,evo mojeg po?etka,ako šta krivo napravim ispravite me:
lol-rije? sa više zna?enja koja mogu izražavat odre?enu vrstu impresioniranosti(loool) ili smijeh (lol :lol: )(mislim da ima još više zna?enja li se nemrem sjetit,pa pokušajte sami napisat)
pwned-rije? za ubojstvo u igricama
haxor-sli?no rije?i pwned,samo kada netko pobijedi neprijatelja na kompliciraniji na?in ili pomo?u nekog trika koji nije ''nesportski''!
Update:5.12.2007
AFK Away From Keyboard
-Udaljen od tipkovnice
AIIC As If I Care
-Kao da me je briga
AISI As I See It
AKA Also Known As
-Tako?er poznat kao
ANFAWFOS And Now a Word From Our Sponsor
-I sada par rije?i od našeg sponzora
ASAP As Soon As Possible
-?im bude mogu?e
ASAFP As Soon As Freakin' Possible
-?im bude retard''''' mogu?e
AYF All Your Fault
-Za sve si ti kriv
noob-po?etnik,može zna?iti i antitalent
omg-oh my god-o moj bože
omfg-oh my f###### god-o moj j##### bože
woot-što(kaj,?a)
Znam ih više,samo što se nemrem sijetiti sada,ali ?eju za?as do?,do toga vislobodno pišite svoje neke rije?i! :)