Pogledaj cijelu verziju : Microsoft predstavio Surface
Evo, da previse ne pametujem, copy-paste VidiLabove vijesti...
Microsoftov je predstavio Microsoft Surface, prvi ure?aj iz nove kategorije ra?unala kojim je mogu?e upravljati putem površine zaslona. Novi proizvodi prelaze tradicionalnu granicu izme?u ljudi i tehnologija, jer Surface uobi?ajenu površinu mijenja u živu, dinami?nu površinu, koja omogu?uje jednostavnu interakciju sa svim oblicima digitalnih sadržaja putem prirodnih kretnji, dodira i fizi?kih predmeta. Prvi ure?aji Surface pojavit ?e se krajem ove godine u hotelima, restauracijama i na drugim javnim mjestima.
Mislite li moze li iz toga izroditi nesto i za kucne korisnike? Evo, meni odmah pada na pamet uporaba u igrama...
oKRamxII
30-05-2007, 19:18
Very kul. Al treba vidjet kakva ?e bit izvedba toga hmm...
Osobno mislim da ne?e mo? pro? u igrama, bar ne prve dvije-tri generacije. Kak kontrolirat lika u FPS-u pomo?u toga...
Za pregledavanje fotki može i sli?ne sitnice, eventualno manipuliranje u windowsima. Ali touchpad je ve? naporan, ovo bi moralo biti xx (dvije znamenke) puta bolje od appleovog touchpada...
VjevericaMala
31-05-2007, 08:36
Osobno mislim da ne?e mo? pro? u igrama, bar ne prve dvije-tri generacije. Kak kontrolirat lika u FPS-u pomo?u toga...
Za pregledavanje fotki može i sli?ne sitnice, eventualno manipuliranje u windowsima. Ali touchpad je ve? naporan, ovo bi moralo biti xx (dvije znamenke) puta bolje od appleovog touchpada...
I dalje je problem zapackanog ekrana ... guljenja kože sa prstiju, iritacije istih od konstantnog povla?enja po površini .... to je fora .. al ja bi da je to touchless ;)
Baš gledam jutros naslovnicu metro expressa .... STIGAO KOMPJUTER BUDU?NOSTI ! lol, a pri?aju o ovome :D
oKRamxII
31-05-2007, 18:29
Novine uvijek plasiraju informacije sam da njima pašu... iza svega je uvijek neka druga stvar...
Ti jedva nešta mucneš šta bi uzburkalo javnost a oni na naslovnicu stave kao glavnu temu!
oKRamxII
31-05-2007, 20:37
Evo bilo ?ak na HTV-ovom Dnevniku... "Kompjutor budu?nosti"
Šteta što ja ne gledam dnevnik!
Bilo je i na RTL-u sino?... Computer budu?nosti my ass... Bilo im je preduga?ko nazvati ga "Multimedijski fancy preglednik slika za familiju sa intuitivnim su?eljem koje smo kupili od pametnih ljudi" što u biti i je...
VjevericaMala
01-06-2007, 19:34
ma prejadno ... nevjerojatno kaj zavrsi na dnevniku i na naslovnicama
neznam koliko je jadno... ima potencijala...
VjevericaMala
02-06-2007, 08:20
neznam koliko je jadno... ima potencijala...
nisam mislio na surface nego na nase medije
Toliko su jadni da opet nisu jadni pa ih svi gledaju :) :)
Postano: pet lip 01, 2007 1:03 pm
Prvi post u Q3,pogledao sam(to bi bio kojeg sam ovdje ju?er postavio)
Hmda, sad samo ?ekamo Barcelonu :D
Nego, sama ideja je odli?na, ali prve prezentacije ovoga su stare skoro godinu i pol dana, a M$ je sad to samo sve otkupio, lijepo zapakirao i razglasio na sva zvona...
Ako ce se za ikakve igre koristit, tada ce to sigurno bit drustvene, igre na srecu itd.
No, hoce li doc do krajnjeg korisnika, odnosno hoce li uc u domove kao osobno racunalo... iskreno sumnjam. Barem ne u tako skorije vrijeme.
Prikaz puzzli je bio cool. Ja volim puzzle.
Didovzub
06-06-2007, 16:06
ah,.,.pazli?i.,.,:P
oKRamxII
06-06-2007, 17:21
Vidjet ?emo što ?e bit od Surfacea po meni ima potencijala... =)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.