Pogledaj cijelu verziju : Veliki problrmi s T-com ADSL vezom u Rijeci
Jucer se uopce nisam mogao spojit sad ujutro radi brzinom 33600 modema (a valjda ce popravit do kraja dana)
evo vratih se doma izgleda da se situacija vratila u normalu
BTW
prosli petak je CARNet-ova mreza otisla kvragu
Tko je slijedeci? :twisted:
Maxadsl garant(?ekaj malo pa ja imam maxadsl,d#mn it)!
Didovzub
08-05-2007, 20:17
ma vjerojatno neki radovi na centrali ili sl..,,.bez panike.,hehe,.,.
da samo sto se ti problemi dogadaju relativno cesto a sa CARNet-om jakkooo cesto
Didovzub
12-05-2007, 13:27
CRANet je dalako iza mene,.,.,.hm,.,.
Imam i ja problema sa maxadslom ali to nije nitko drugi kriv nego moj comp!
sto CarNet nudi ADSL?? od kad to? ja sam mislio da samo nude 56K veze izvan fakulteta
oKRamxII
16-05-2007, 03:05
Kod mene zna se dogodit neka stanka od 5 min ništa strašno xD
Pa ne znam, ja sam pretpostavio da se pri?a o adslu, kad se prvo spominjao adsl, a onda i carnet. Moj bad ako se pri?alo o modemu još uvijek ;)
Bile su neke indikacije još prošle godine o tome da ?e ponuditi adsl, ali nisam pratio stanje pa ne znam kako sad stvari izgledaju.
pricao sam o ADSL-u a sto se tice rusenja CARNet-ove mreze mislio sam na fakultete ,koji imaju jako brze veze ali isto toliko nestabilne
I evo veliki T je ponovo bio u akciji ovaj put lokalizirano na mene
naime prekinula mi se veza sa centralom te nisam imao DSL vezu (telefon je radio)
kvar je bio u centrali a 'ekipi za ocevid' je trebalo ni manje ni vise nego 4 dana da uklone problem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Crap. Loši su. Sramota. Pre?i na drugog nekog.
bi ali vliki T ima najveci monopol upravo u Rijeci tako da nemam bas nekog izbora (koji bi radio zadovoljavajuce)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.