Pogledaj cijelu verziju : Po?elo je po?elo!
SanDisk po?eo s prodajom 32 GB SSD diska
I tako po?inje pad i zadnji dani slave rim... ups carstva HD-a
BTW
bilo je i vrijeme
Neznam samo 32 gb,kakva je razlika izme?u hard-a i solid state diska uop?e?
Evoga ve? znam(':P') razliku.
Brzo u?im!
Oprosti tolike postove(napišem i pošaljem a onda se sjetim još)
VjevericaMala
08-01-2007, 16:05
Pa mislim da ?e SSD zavladati, ali cijene su za sada poprili?no paprene ... a kapaciteti radi iste relativno maleni. Ali prednosti su mnogobrojne ... i oni su svakako budu?nost ... jer najuže grlo modernih sustava su upravo tvrdi diskovi
sjetite se samo raptora kad je izasao isto samo 35 giga ... ali pojeftinit ce SSD-ovi ubrzo
Pa i budeju(napredak :P )
Ali prostor je meni i dalje vrlo važan kod hard-a(kad se sjetim samo one tuge dok sam morao brisat neke igre).
Ništ protiv ssd-a
oKRamxII
09-01-2007, 21:08
Koliko god bilo primamnjivo ipak HD mi je za neko vrijeme na mjestu :-)
a ista ce bit prica ko i sa CRT vs. LCD jedino sto je CRT imao (i jos ima) velikih prednosti naspram LCD-a a tu se radi jedino o omjeru cijene po GB sve ostalo je na strani SSD-a
Didovzub
12-01-2007, 21:09
osobno rado prihva?am nove tehnologije,.al uvijk volim pri?ekat da sve to skupa iza?e iz nekekave ""beta"" faze,.uvjetno re?eno,.zna??i cijen dolje,.itd,.
Dok budeju dovoljno veliki zašto ne(jedva ?ekam dok pre?u magi?nu granicu od 1TB na jednom disku)
Sada ?eju u Hdd stavit 1TB(4 takvih i nebi morao brisat pet godina)
Didovzub
14-01-2007, 19:53
ma još nema na vidiku pove?anje brzine vrtnje hdd-a,.što me najviše mu?i,.al kapacvitet je tu.,što donekle izv?i cijelu hdd industriju,.
Ma nemam ja ništ protiv ssd-a ali volim gigabajte
Ma nemam ja ništ protiv ssd-a ali volim gigabajte
ta situacija ce se poceti rapidno mjenjati u slijedecih par godina a cim SSD dodu na nekih 80-ak GB i budu prihvatljive cijene onda ce mo vidjet kome nece SSD bit primarni disk 8) a HD tek toliko za cistu pohranu filmova mjuze i slicnog
ovo ce se pogotovo odnosit na prijenosnike jer je tu razlika jos izrazenija
Ah istina morat ?e i to bit
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.