Pogledaj cijelu verziju : Ageia "fizi?ke" kartice anyone ?
Ja bih htio imat jednu(al stari nema love)
Unreal 2007 ?e navodno biti prilago?en za fizi?ku karticu.A i mislim da bi to bilo dobro za IT industriju(ali ne i za dzep,neznam za šta da se odlu?im)
treba malo pricekati da se ta tehnologija udomaci i pojeftini
NitroBullet
29-12-2006, 18:46
ne koristim i nemam namjeru u skoro vrijeme :)
ako nisam krivo shvatio, u nVidiji 8800 su posebne jedinice za obradu fizike, tako da posebna "fizi?ka" kartica gubi smisao. ispravite me ako griješim ;)
VjevericaMala
03-01-2007, 13:35
Ageia je zapocela trend ... a prvi macici se u vodu bacaju ;) popapati ce ih veliki igraci ...
Gledao sam filmi? o Agei-i na youtubeu,barem je mene impresionirao!
Vidjet ?ete kako bez ageie šteka!
http://www.youtube.com/watch?v=-k3vhSfb ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=-k3vhSfbCfo&mode=related&search=)
jedva da se vidi razlika :twisted:
oKRamxII
11-05-2007, 20:02
Uvijek kažem : vrijeme ?e pokazat :D
Jednostavnije bili su na pravom mjestu ali u krivo vrijeme!
Didovzub
12-05-2007, 13:20
još uvijek aegia je niškoristi,..,
RAZERcoku
11-07-2007, 23:44
EJ NETKO CUJEM DA BI VOLIO IMAT AGEIU DAT CU TIO JE JA ZA 500 KUNA SAMO DODI U RIJEKU I SVE RIJESIMO :wink:
soory,li tu postoji jedan maleni problem?i?,i'm underage i moj tata meni uglavnom sve diktira kaj ja smijem radit na ra?unalu...(i više se razumije o ra?unalima,priznajem :oops: )
EJ NETKO CUJEM DA BI VOLIO IMAT AGEIU DAT CU TIO JE JA ZA 500 KUNA SAMO DODI U RIJEKU I SVE RIJESIMO :wink:
ja bi se mogao mozda dogovorit s tobom oko toga al moram pricekat jos koji mjesec jer sam trenutacno slab sa parama :(
A jel to zato jer si baš uzeo novi komp? :D
A jel to zato jer si baš uzeo novi komp? :D
moze bit :wink: :lol: :lol: :lol:
Ageia strikes back...
http://www.warmongergame.com/
Cijela igra je besplatna i namijenjena za promociju pHysx-a!
izgleda vrlo zanimljivo no pitanje je da li ce netko kupovati Ageia karticu zbog par naslova
Istina,ali brem pokazuju da kompanija sama nije još proizvod ''predala pred lavove''!
p.s. reci kada ?eš u?i u top 50...
Ve? sam htio po?et pljuvat, a onda sam vidio stranicu. Mnogo lijepo. Mnogo. Podsje?a na stalkera. A to je dobro. Skoro pa mi do?e da kupim karticu. Sre?a moja da nisam lud ;)
Ve? sam htio po?et pljuvat, a onda sam vidio stranicu. Mnogo lijepo. Mnogo. Podsje?a na stalkera. A to je dobro. Skoro pa mi do?e da kupim karticu. Sre?a moja da nisam lud ;)
:arrow: sta drugo reci :)
svaki puta kad se pobriše neki spam nastaje prazno mjesto u skripti i onda se svaki put pojavljuje nova stranica na kojoj nema nicega
Morat ?emo postove nabit da stvorimo tre?u stranicu ;) Bit ?e neš od tog physxa. Valjda.
Trebali bi više reklame,ovo šta jesu napravili je kao kap na usijano željezo ako oni žele uspjeti...
Dobra izreka. Istinita izreka. A evo, još par takvih igara i eto ti...
Ono,velika najava:Crysis dolji za 50 fps sa ageiom :lol: !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.