Pogledaj cijelu verziju : Kon?ar Nika
Prijatelj mi ima Kon?ar Nika. Za vrijeme rada zaslon mu je na o?i ispucao od sredine na van. Je li se netko ve? susreo sa ne?im takvim? Rekao je da se i prije dosta grijao.
Kaže da se na sredini pojavila kao rupica i od nje je krenulo tako da je cijeli displaj popucao
oKRamxII
26-06-2006, 16:31
Ina?e Kon?ar Nika ne preporu?ujem... ako ve? uzimate Kon?ar uzmite Niko...
Nije sjeo na njega ve? je bio na stolu otvoren i to se desilo dok je radio na njemu.
Didovzub
28-06-2006, 09:47
hm,..,.,možda mu se brzinom treptaja oka zabila mušica samoubojica u ekran,..,.,? :wink: :D :lol: :!:
oKRamxII
28-06-2006, 11:55
hm,..,.,možda mu se brzinom treptaja oka zabila mušica samoubojica u ekran,..,.,? :wink: :D :lol: :!:
Bravo riješena misterija :twisted:
oKRamxII
28-06-2006, 11:56
Neshvacam kako mu je mogao ispucati od sredine na van. Pojasni... da li je pukao displey od sredine prema vanjskom rubu ili je mozda izbila boja od sredine prema rubovima ili je display jednostavno izbio van(ispupcio se).. Jeste li razmisljali o tome da je mozda napravio pritisak na povrsini od laptopa pa je display koji je jako krhk pukao po sredini! Mislim da grijanje i nije toliki problem i da nebi mogao napraviti da display popuca. jel mozes napraviti sliku kako to izgleda jer me bas zanima.
sry za double post...
da to ni ja ne mogu previše shvatiiti...
Isplati li se to popravljati? On ga ne nosi nikuda pa sam mu predložio da kupi lcd monitir i spoji na njega za rad ku?i.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.