Pogledaj cijelu verziju : Vidi #122: Kaznite urednika!
imported_admin
28-04-2006, 14:48
Nije na Vidi CD-u
Kakav propust! :lol: Testiramo softver, a ne stavimo ga na CD!
To ne smije pro?i nekažnjeno, a administracija VidiLaba jedva je do?ekala da se osveti svom šefu i tiraninu!
Kakvu sudbinu je zaslužio urednik? :)
ima da pjeva sonet na skladbu"program tog tvog komputera" sa 3 zenska prateca vokala + gostujuci vokal Ivica Serfezi, po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezi :lol:
oKRamxII
28-04-2006, 16:56
Ovo je genijalno :wink:
YarisBlue
28-04-2006, 22:03
ima da pjeva sonet na skladbu"program tog tvog komputera" sa 3 zenska prateca vokala + gostujuci vokal Ivica Serfezi, po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezi :lol:
Potpuno se slažem sa tobom!
btw. da ste uveli DVD nebi nastao ovakav problem jer bi sve stalo na jedan medij :twisted:
de to je sve glupo, bug je stoput bolje, cak je i haker imo bolje fore od toga
Ahahahaha! :lol: Ovo je zakon! :lol: Glasam za sonet!
Fenomenalno, bas ste pokazali ljudskost i izvukli ste se na genijalan i originalan nacin!
Daj molim te ako me ikad ista nerviralo - to je Bugovska bahatost.
Vidi je ovim pokazao da ga rade normalni ljudi koji su spremni na kritike i napredak... Napravis glupost, ispricas se ljudima koji su 32 kune platili glupost i zivot ide dalje! a jos se i nasmijes. 5+!
:wink:
Didovzub
29-04-2006, 17:39
super fora
-
a ti bugovac ,..,samo jedno pitanje.,.,kako uop?e možeš ?itat bug pored one hrpe reklama,(preko 40% stranica u bugu su reklame!!!!)
Uroš Nejaki/Radovana sin
30-04-2006, 00:48
jel komšijo nek onda bugovci otpjevaju sonet u tržištu meda na našim livadama i neka im gostujuci vokal bude Ivica Serfezi. Naravno onaj isti po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezi :lol: :twisted: :lol:
TrupacILIdva
30-04-2006, 15:50
Tako je, ma yebo to .. glorija rulz :)
oKRamxII
01-05-2006, 15:48
Daj molim te ako me ikad ista nerviralo - to je Bugovska bahatost.
Vidi je ovim pokazao da ga rade normalni ljudi koji su spremni na kritike i napredak... Napravis glupost, ispricas se ljudima koji su 32 kune platili glupost i zivot ide dalje! a jos se i nasmijes. 5+!
:wink:
Da tu se slažem s tobom... to uvijek se vidi kod njih...
oKRamxII
03-05-2006, 14:00
Primjerice Vidi se usudio otvoriti forum da ljudi kažu javno što misle o VIDIJU ostalim stvarima a nitko im nije govorio previše da je obavezno otvoriti forum... a Bug razni ljudi mole otvaranja i ništa...
Ako je netko od glavnih urednika Buga ovdje :twisted: ne kažem da je Bug loš nego mu "nešto" nedostaje... no ipak DVD izdanja su im neka prednost...
Kako stoji anketa, ?ini se da ?emo idu?i mjesec dobiti 'hit singl' na VIDI cd-u :D
oKRamxII
03-05-2006, 18:01
Kako stoji anketa, ?ini se da ?emo idu?i mjesec dobiti 'hit singl' na VIDI cd-u :D
Svi jedva ?ekamo!! :lol:
Ra?unalac
20-05-2006, 20:40
predlažem video, da bude potpun ugo?aj... :lol:
I, ako smijem pitat... Zašto ste jedini PC ?asopis sa CD izdanjem? ...Enter ne ra?unam :P
Ra?unalac
27-05-2006, 20:24
a gdje je kazni urednika? :?
U novom VIDI pise da bi trebalo biti na http://www.vidilab.com/downloads no tamo nema nista ili sam ja promasio nesto ?
YarisBlue
28-05-2006, 20:54
U novom VIDI pise da bi trebalo biti na http://www.vidilab.com/downloads no tamo nema nista ili sam ja promasio nesto ?
Izgleda da stranica još nije postavljena
VjevericaMala
29-05-2006, 18:31
Radi se na tome i za nekoliko dana možete o?ekivati sve na doti?noj adresi .... u redakciji je bila gužva, a nismo vam htjeli staviti nešto "polovi?no", želimo napraviti nešto .... za pamcenje ;)
Ajd ajd, samo vi radite. Nije lako stvoriti remek-djelo :lol: 8)
YarisBlue
30-05-2006, 10:55
Baš me zanima kako ?e to izgledati! I kako ?e to zvu?ati!
:twisted:
VjevericaMala
30-05-2006, 18:26
Baš me zanima kako ?e to izgledati! I kako ?e to zvu?ati!
:twisted:
I mene :)
Pos3idon
31-05-2006, 18:19
Radi se na tome i za nekoliko dana možete o?ekivati sve na doti?noj adresi .... u redakciji je bila gužva, a nismo vam htjeli staviti nešto "polovi?no", želimo napraviti nešto .... za pamcenje ;)
ne kužim zar je teško napraviti listu programa i linkove za download trail programa s službenih stranica. hm to za pamcenje, mislite li na "site" staviti AJAX, Lightbox, css, xhtml ?
Ra?unalac
01-06-2006, 11:12
ne kužim zar je teško napraviti listu programa i linkove za download trail programa s službenih stranica. hm to za pamcenje, mislite li na "site" staviti AJAX, Lightbox, css, xhtml ?
mislim da se ne radi o stranici za pam?enje... nego "kaznite urednika" za pam?enje... ljudi se ipak nemaju priliku svaki dan tako iživljavati na šefu pa ovo stvarno treba bit za pam?enje... :lol:
Jos nista ili ja ne znam gdje treba pogledati ?
Ra?unalac
14-06-2006, 10:30
urednik o?ito prijeti otkazima... :lol:
YarisBlue
14-06-2006, 12:12
Možda je snimio spot pa je sada u fazi montaže :lol: :lol: :lol:
oKRamxII
26-06-2006, 16:32
Sad uskoro ide novi Vidi pa ih nema...
Nedostaje fizi?ka kazna. Možda zato jer ne želite da uživa?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.