PDA

Pogledaj cijelu verziju : modem šteka

tqmq
16-04-2006, 21:58
bok svima imam pitanje vezano za modem kad se spajam na net(vodatel) u ve?ini slu?ajeva spoji se brzinom od 28kbs rijetko 1-2 mjese?no spoji se brzinom od 118 kbs :
pitanje1: zašto ne?e na 56kbs može li softwerom(kojim) dobit 56k ili je hardwear u pitanju i koji
pitanje2: zašto kad se spoji (tako piše)118kbs šteka i šta to zna?i kad na modemu piše da je 56 kb , na win task manageru pod netvork utilization ne?e više od 10 % ,nemogu otvarat stranice ni niš jedino kaj uspijem otvorit je msn(100 god. mu treba) int . explo. samo slova piše da je stranica ovakva jer mi browser ne podržava pregledavanje stranice i sl. da ga upgredam ili nekim drugom da probam, mozilom nemogu otvorit ni jednu stranicu , dal se može nekim softwerom ili hardwerom dovest tu vezu u red ili je nešto hard. soft. sjebano :?
pc :
fax modem 56k externi ultron , amd athl.xp2500+ , maxtor 80 gb , ram 256mb ,ati radeon 9550 , mb jetway n2pap-ultra nforce2 ,win xp pro

oKRamxII
17-04-2006, 17:30
Ja sam isto imao slican problem (dok sam bio na modemu)... malo tog mi je uspijevalo,tako da sam upgradao Windowse i bilo je ok... ali sumnjam da je u tome stvar...

Didovzub
19-04-2006, 16:22
možda bi jednostavnie bilo spremit sve važne fileove i napraviti disk format :)) :lol: :wink: