Pogledaj cijelu verziju : Tražim CS:Source,nudim igre
Tražim CS:source bez HL2..Nudim cs 1.6,1.5...Condition zero..××××ni patch za source mi ne radi..nudim igre ..please Help ko ima..
?uj, mogo bi ti možda pomo? al daj to objasni bez kratica. Ima puno šanse da ti pomognem za ništa al samo se malo potrudi.
E hvala,ovako stoje stvari:Imam Half life 2 noramlno piratski sa CS:Sourceom,ali nemogu ga igrati zbog steama.Pa tražim ako netko zna kako da podesim ili ako netko ima posebno na cd-u.Baš sam zabrijan za tu igru,po cijeli daj ja ifrendovi na mreži igramo,ako možeš pomo?i hvala ,a ako ne opet. :)
I registrirao sam se nickom i još mi piše gost,a kaa upšem nick kaže da se ve? koristi..kako da pišem poruke sa registriranim..?
moraš i?i na login , TBL. što se ti?e steama tek sad ?u dobit hlflife, naravno piratski a frend mi je reko pomo? pa ti javim.
E, hvala Tvoj frend ima CounterStrike:Source? :)
Logiram se i ništa prebaci me..upišem poruku svoj nick odem na pošalji i kaže da je nick zauzet...
REGISTRIRAJ SE KAO G@MER!
NE MOJ FREND GA NEMA AL GA MOŽE NABAVIT LAKE ŠALE.
ZNA?I REGISTRIRO SE, TI. NIJE BAŠ LAKE ŠALE AL LAKŠE NEGO I MI SVI ZAJEDNO. AKO NA?EM PRODAJEM GA, HEHE
Hehe ,to je lijepo,ali nisam nikoga trazio da mi proda.. :)) Ako neces razmjenu,trebat ce mi malo duze ali nabavit cu..a znam da i tako nemozes nabaviti..hehehehe C:Documents%20and%20SettingsJakovDesktopsmajlovime gawall
Znam, nisam ni pricao o tebi nego o nekim pojedincima...zasto mi nije htjelo sliku staviti..sta nemogu sa svog kompa? nullC:Documents%20and%20SettingsJakovDesktopsmajlo vibarf.gif
Ti si me samo podsjetio s tim postom..
MMOŽEŠ AL JE MORAŠ IL SMANJIT IL PROMIJENIT TIP(JPG,BMP)
Ok,javi kada CS nabavis..ako nabavis uopce...hehehehehe
AKO NABAVIM TEBI ?U DATI ZADNJEM JER SE SMIJEŠ.
Tko se zadnji smije najsla?e se smije..hehehehehe..hohohohoho..šalim se, nadam se da te nisam uvrijedio..možda si mafijaš pa imaš veze..Kada nabaviš javi...po koji put ve?...
imam 13 godina. kakav mafijaš?
hahaha nisi pretjerano pametan...to je bila sala...mafia ima veze kuzis...hahahahahaha
Ja kad nabavim CounterStrike source, dat ?u ti da mi popušiš kitu, obližeš jaja i predaš se Activisionu zbog ilegalnih trgovanja robom mafijaša! :)) ŠALA, lol, bez uvrede...
Hahahha ve? sam nabavio..pa mi možeš popušit kitu i polizata jaja..hahaha..lol šala,bez uvrede.. :)
lllllloooooooooooooooooooooooooolllllllllllll????
Ma da, lol! Nemoram ja lizat jaja, pušit karu, itd. Ja ?u te bacit iz aviona, i ?opit ti source, haha, bujna mašta. To je zbog previše igranja moga Splinter Cella!
HAhaha,imam novi Splinter cell,igrica je dosadnaaaa....shrot zivi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.