Pogledaj cijelu verziju : Boot XP-a
Jel tko imao problem s time? Kako ga rijesiti???
"Windows could not start because the following file is missing
or corrupt:
WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM
You can attempt to repair this file by starting Windows Setup
using the original Setup CD-ROM.
Select 'r' at the first screen to start repair"
jedina opcija ti je mislim da puknes taj R u izborniku i rijesis problem. ili ako se znas sluziti recovery konzolom tamo isto mozes bez potrebe reinstalacije.
nije mi jasno kako ti je taj file nestao? vjerojatno ga neki crv pojeo......
Koij antivirusni program koristiš? Ako imaš nortona onda ti je najvjerovatnije on kriv jel ti pr?k a po boot sectoru.
Možeš to riješiti recovery konzolom,što ti ne preporu?am jer ti se ta poruka možda,to jest,sigurno pojavljuje jer ga je neki crv "sredio".Preporu?am ti da u BIOS-u kao first boot device staviš na cd i onda ubaciš WXP cd.Formatiraj i ponovno instaliraj.
Napomena:Nemoj previše pr?kati sa particijama poslije instalacje Windowsa.
McKrckan
18-05-2005, 20:42
To nema veze s crvima tj. malocijoznim programima! To ti se zna desit npr. ako puno puta zaredom restartas PC ili malo prckas, odradi repair sistema i trebalo bi bit sve OK i proc ces bez format C!
Znaci, u BIOS-u stavi da ti buta s CD ubaci XP cd, i odaberi repair sistema...
<hr>
jako. nece mu hjtjet repair. to se i meni dogadjalo. ako ovo pro?ita je je ××××ni datumvise od goodinu dana.
McKrckan
20-05-2005, 21:33
Kako nece pomoci repair? Kad u samoj toj gresci pise tj. predlaze se Repair sistema...
u?i u recovery conzolu prilikom instalacije windowsa upiši copy x:to šta ti fali na C particiju i stvar riješena
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.