Pogledaj cijelu verziju : Sajam u Jakusevcu
Planiram ovu nedjelju doci da vidim sta se tamo nudi. Vi koji ste bili tamo, kakva su iskustva? Jel se moze sta normalno tamo naci, u dobrom stanju, mislim na Bravo ili 145? I u koje vrijeme je najbolje doci? od kad do kad to traje, mislim na sate?
Možeš doći već iza 8, špica je oko 10. Uvijek sam išao čisto da mi dupe vidi puta i auta, a jednom prilikom sam i prodavao auto i prodao ga. To što sam doživio prodavajući auto, od Cigana koji ga silom hoće mijenjati za Kadetta C, pijanih likova koji nemaju lipe a ××××no su "zainteresirani" za auto, 10 tipova kupuju auto ko ima lovu ko kupuje za koga ne zna se ali on po prašini na faru zaključuje gdje je auto bio lupljen i sličnih ×××××× da se pitaš čime si to zaslužio. Osobno nisam siguran da bih olako kupio auto na sajmu. Prepun je preprodavača, auta skrpanih kojekako i čini mi se da su cijene u prosjeku skuplje nego u oglasniku, nemoj me držati za riječ. Sretno.
doc bil sam ja sa starim sad u nedelju tek tolko da vidim, nikad nisam bil. jednom i dosta mi je. ak cu kupovat auto mala vjerojatnost da cu ga tam kupovat. ima dobrih auti samo ko zna od kud je to. a kaj se tice 145 i bravo-a. videl sam jednu 145 1.4 103 ks, tamnozelena boja, alu felge, cist fino izgleda, moglo bi se ju malo spustit- 9200 dm. sad ne znam koja je tocno godina, brijem 95. e i brijem da je imala klimu od dodatne. kaj se tice bravo-a nisam ih gledo bas tak da ne mogu rec. ali definitivno je guzva oko 10-11. jos sunce, za popizdit.
cuore sportivo
16-07-2002, 08:51
oko 6,najkasnije 7 moras bit tamo,ima svega i svacega,a uglavnom sve sverceri koji se bave uvozom polovnih krama iz vana,ja sam prodavao auto,umirao od dosade,auta ko u prici,niko te ni ne vidi,ma bezveze
cuore, od 6 sati da budem tamo? pa kaj to znaci da se moram probudit u 4.30 u nedjelju. E to nebude islo. Kolko vidim niste bas odusevljeni sajmom. Onda mozda bolje da subotom posjetim neke autosalone rabljenih ????
Bolje ti vidi u autosalonima. Možeš i po oglasniku, na sajmu ionako ima dosta auta koji se prodaju i preko oglasa. ja sam bio isto i dijelim prethodna mišljenja, teško ćeš tu naći nešto povoljno, mada nikad ne znaš.........
U krajnjoj liniji kad sam bolje razmislio na tvome mjestu bih otišao iz razloga što ti tražiš auto koji sad nije u žiži zanimanja svih, nije skup dakle nema baš neke zarade kod prekupnje jer se zna u 500 DEM koliko taj auto košta i mogao bi ubosti nešto od prvih vlasnika, recimo bravo... ak imaš volje,vremena i novaca zaleti se i novo iskustvo nešto vredi.
Dobra tema i opet pitanje da li treba kupovati na sajmovima ili u auto kucama, malo skuplje ali vjerovatno sa garancijom i zasto te iste auto kuce slabo ili nikako ne otkupljuju auta...odakle ih nabavljaju...da li imaju adrese starih vlasnika :smile12:
prodavac
28-05-2003, 09:16
evo bijah u nedjelju na jakusevcu...u 7 sam bio na sajmu.sve vec puno!!!!sparkirao sam se na sta se bolje mjesto dalo u toj guzvi naci.....i cisto za ne vjerovati nitko da bi me sta pitao .kamoli probao auto ......a da ne govorimo ponudio nesto!!sramota........sve je puno svercera .......automobila s coll tablicama.......bogzna s kojom kilometrazom.nitko ne cijeni uopce ako si vlasnik vozila.....ako je auto kod tebe par godina....ako garantiras za auto!
a sto se cijena tice!!!!!posebice se to odnosi na vw grupu : golf II dizel.....uredno 4000EUR (89-91 god.),III 92-93 oko 6000EUR.....a 96 i preko 8000!!!!pa ko je tu lud pitam se ja!!!
u svakom slucaju preporucao bi kupovinu kod auto kuce......kupio sam auto od uvoznika..pred 3 godine...dobio garanciju 6 mjeseci......auto je bio u tip top stanju i osim redovitog odrzavanja problema nije bilo.
Sto dalje od jakusevca to bolje.....sve sami preprodavaci!!!!!
Jakuševac = danger zone!!!!!
prodavac
28-05-2003, 10:47
ma koji danger zone???
9 krug pakla!!!!!
u svakom slucaju..bolje je doc covjeku doma....vidit di je auto drzao.....i platiti i 500eura vise.nego uzet na jakusevcu auto........a tipa nakon sta uzme lovu vise nikad ne vidis niti mu u trag mozes uci!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.