Pogledaj cijelu verziju : Problemi sa integriranom grafikom
U skoro svim igrama pojavljuju mi se sjene i svjetlost u obliku kocke..Grafika je integrirana na MB.. Sve sam probao ali to ne mogu rjesiti..
Ako netko zna molio bih objasnjenje.
Hvala svima
MB je Matsonic MS8308D/E sa integriranom grafikom ( djeli za sada 32 MB rama.)
:) :( :o :))
Ako na maticnoj ploci postoji AGP utor preporucam ti kupnju nove graficke kartice, te integrirane su dosta lose.
Kako vec imas integriranu prepostavljam da si s lovom slab, onda jedino razumno rijesenje je instalacija novih drivera i direx-a, ali to ti nece puno pomoci.
Poz ODi
Der Sturmer
15-11-2004, 09:42
Uf covjece za sicu love dobis agp graficku,posto imas afiniteta prema igrama to ti je musthave!Jer ove na maticnoj su ocaj!Sluze jedva za neku osnovnu multimediju!
predpostavljam da nemas agp utor najbolja stvar koju mozes napravit je skinut (ako nades) komplet novih drivera i programa za doticnu maticnu.... i onda se dobro pomoli
:smile18:
http://img8.imgspot.com/u/04/319/15/piratecommdark.gif<br><hr><font color="red">I'm mad, you're mad, we're all mad in our own little way, but between you and me, we all know who the maddest is.....
www.VinkoRi.Tk
</font>
Der Sturmer
17-11-2004, 14:12
Tu ni molba ne pomaze...No i ima shema,za mjenjanjem postavki u biosu...nisam nikad radio al se raspitaj mozda neko zna nes il pogledaj na webu...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.