Pogledaj cijelu verziju : Dečki Kai VoŁiTe kOd CuRa?
SamO NjeGoVa.
05-04-2010, 11:28
:)
bijeli dabar
05-04-2010, 11:48
sve... :smile07:
ionak su sve iste vise nema normalnih cura koje nepiju nepuse nemaju prijatelja koji ju guzi itd......
SamO NjeGoVa.
05-04-2010, 12:18
hehe..
neoj bit tolko siguran u to :)
ima koja takva cura sigurno je zauzeta i ima decka..
a u to da ih ima cisto sumjam
ma ima ima..kako nebi bilo..ali rijetkost..i te vam cure općenito nisu "popularne" ali ne znači da su ružne ili glupe..vi dečki ih jednostavno ne primjećujete..vi vidite samo one kaj se ×××××ju uokolo i itd..otvorite oči..
bit niti ljepa bog zna sta niti popularna niti nista samo da bude normalna i oke cura....
Uff volimo guzicu, sise, pa usta i usnice... To sve ak je +, seks će biti predobar :)) :)) :)) :))
problem je u tome sto danas nema normalnih cura.....
SamO NjeGoVa.
06-04-2010, 22:34
Oo ima ima.. sao ti nisi jOsh pronašo takvu curu ^^
da ni necu,prije cu na lotu dobit......
vi dečki ne znate gdje tražit..
gggggggggg
08-04-2010, 14:26
×××ך curu koja ostavi dečka zato što joj neda
pusi kurac
08-04-2010, 19:36
najvise guzica i sise, ali takve nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tj nisam ju vidio duže vremena!!!!!!!
dlaka,dlaka
12-04-2010, 09:13
volim svaku koja ima dlaku,
a na snase vrebaju ustase.
:smile20: :smile20: :smile20:
vi bi sad ovo sad ono..istina...važne su vam one cure koje se ×××××ju i sve k tome..i onda se žalite kai vas ili ostave ili prevare ili opkradu...nemate pojma...želite cure sa sisama do trbuha i guzicom ko balon, silikonskim usnicama a te nisu normalne..naravno! pa pogledajte opis hhhh...moraju biti naj u društvu a kak su to zavrjedile..pa sigurno ne kai su nosile halje...hehe...isse i sad tu komentirate joooj nemate vi pojma
najbolje cure su one koje znaju za zabavu ali i di je granica...i ne,ne piju sve i ne puše i ta ××××××...ali da otvorite oči..vidjeli bi..ima takvih cura puno samo šta ste vi slijepi..... :smile11: :) ;)
mozda i ima sta mi to vrjedi kad takva cura me nebi ni pogledala...
Haa da, upravu si ti! Cura ako nije ××××× i ako nije mršavica kod dečkiju ne prolazi.. tak da nemojte pisat gluposti sve cure znaju kakvi su dečki!! Zato nemojte pitat više gdje ima poštenih cura kad ih vi i tako nebi zamjetili samo slinite za ×××××ma... :smile09: :smile09:
hahahaha
12-04-2010, 21:34
daj nepricaj gluposti....
Nema vise oke cura i to je to nema se puno tu sta oko toga pricat i rasparavljat
za mrvicu
14-04-2010, 14:16
joj molim te daj ne seri,ko da bi ti pogledao neku debelu...ja sam cura pa sam normalna;ne pijem,ne pusim,ne zalazim u JAZAVAC i ostala ××××××...potpuno nevina :smile15: a kod cure se podrazumijeva da je mrsava,inace nije cura ako nije mrsava...sigurno ces jebati neku od 1oo kg,daj molim te,sam sebi lazes ccccc
sama si si kriva sto imas 100 kg
Ma imate vi pravo koga ja zavaravam!!! Nema poštene cure...
-.-.-.-..-.
14-04-2010, 18:24
Mršavice su OUT! Bolje da ljulja nego da žulja! Onda bi se još zacvikao pa zovi hitnu....
hahahaha,a kao ima nornalnih dečkiju??? :smile06: ...uf,gledate s visokaaaa!!!
Karakter.
Otvorenost.
Percepcija stvarnosti.
Maštovitost.
za brinetu
15-04-2010, 19:08
Pa reci sta je po tebi normalan decko?
Pička,guza,i sise!!!Imaj silikone :smile07: :smile08: :o :( :) :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile16: :smile16: :smile16:
vrlo jednostavno što manje šminke
zelenioki
01-05-2010, 10:37
Sam da zna cijenit i da je poštena....eto takvih sigurno nema sve njih zanima kombinacija bankomata i vibratora.. :smile16:
SamO Nj3gOva
02-05-2010, 18:53
pa ia poštenih cura.. al takve su ugl zauzete :D.. il nisu tak *slavne* pa vi decki takve cure ne primjecujete (:
zbunjenaa.. :S
08-05-2010, 08:29
meni kazu da sam previse hiperaktivnaa...al ne pusim i mozd popije koju casicu owak na blagdanee..al inace ne pijem..a to kaj wi decki gledate samo sisate i guzate glupi steee... ima jedna cra na fejsu..i namjerno se slika u grudnjaku i gacama sam da deckima privuce pozornost...kao da trckaraju za njom...ma ××××× eee...a jos je klinka... :smile09: :smile09: :smile09:
SamO Nj3gOva
08-05-2010, 11:12
tak to ide :)
Da ta crna nije Mella Mellica? E, to vam je , djeco draga, fejk profil. :smile16:
zbunjenaa.. :S
08-05-2010, 21:19
ma nie to taa..sta se i ona slikaaa...ma to swe poludjelo...
nepoznati netko
09-05-2010, 13:22
Ja na curama najvise volim...oci...kosu...usne...i dobru guzu.e...a naj vise mrzim to sto vecina cura zele samo one koji imaju para ko' blata i kojima tata vozi mercu
prava...
14-05-2010, 12:42
A kaj vi decki ocete ima takvih cura kolko ti srce pozeli,al vi bi samo te neke ×××××...i ako najdete normalnu prijetite joj da cete prekinuti ako se ne posevite i ako se opet posevite vi prekinete sa curom...dakle jednaom rijecju ISKORISTAVATE nas cure...pogotovo one koje vama pasu!! :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
14-08-2010, 02:23
iskreno...decki pretjeruju!!!! hocete cure koje imaju velike sise...dobro dupe...dobro tijelo...!!!! vi ni sami neznate sta hocete....! i da...cure koje ne piju..ne pusiju..itd.ima ih...ja sam jedna od njih...!!! ima puno takvih curaa...samo sta ste vi decki SLJEPII,a i vecini deckijju je samo do sexa...slazem se sa ovom tu curom...dobijete sex pa na ostavite...jednom rijecju iskorisite...i uz to povrijedite...!!! ajde malo mucnite mozgom ako gaimate i shvatite DA MI CURE NISMO VASE LUTKE ZA SEX! neke iz vrbovca jesu...kao naprimjer andreya prislin...svaki decko koji joj pride dobit ce picke...makar ona bila ruzna!!!
zbunjena :S
18-10-2010, 17:37
slazem se
Priest88
02-11-2010, 13:23
Hahahahaaaa...a cure ne žele dečke koji su lijepi i zgodni...:))) isto kao što dečki žele da im cure imaju velike sise, i dobru guzicu, i da na nešto liče...o čemu mi pričamo tu...a što se tiče seksa, da se ne želite spavati s dečkima ne biste spavali s njima...a ne tu prodavati priču, on je spavao sa mnom i ostavio me...znala si to i prije nego što si legla pod njega..:/ i onda su kao dečki loši i niš ne valjaju...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.