Pogledaj cijelu verziju : trgovačka
ja ću ići još malo pa u trgovačku tu u srednju vrbovec pa bi htjela da mi kažete svoje mišljenje........
ok skola ja ti odma i knjige prodam hahh :)) :))
ja sam išla u trgivačku i dost je teška škola
dajte molim vas, dosta teska skola, sta je ona ekonomska i gimnazija ili neki smjerovi sta opce ne postoje tu u vrb!! seljaci :smile19:
joj e......da sam barem malo bolja učenica
nema bodovne liste :smile06: :smile06:
american idiot
22-01-2010, 13:41
nema????????
molim????????? :smile10: :smile10: :smile08:
nama sta se cudis ko puran glisti hahahah :))
american idiot
22-01-2010, 17:11
jumi pa jer ti to ideš u trgovačku,pa kaj mi nisi odmah rekel???? :smile09: :smile09: :smile12: :smile13:
american idiot
23-01-2010, 10:00
čemu takva faca znam da je ta trogodišnja škola al kaj se može ćekaj ti ideš u ovu srednju vrbovec??? :smile10: :o :smile20:
to vam je tako ××××× škola sama sam iskusila sad sam 1.god :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
american idiot
24-01-2010, 11:43
nekima je užas,nekima ne,nekima ××××× nekima super ma svatko ima svoje mišljenje al pitam vas u vezi te škole jer ne želim požalit kad dođem... :( :( :( :( :smile08:
piši piši
24-01-2010, 12:01
Naravno da ćeš požalit ,ako primjerice ne voliš praksu a u tvom slučaju to će biti dućan ako ne voliš radit taj tip stvari onda to nije za tebe ili ako ne znaš dobro matematiku a to ti je jako bitno.i pomirit se s time da ćeš cijeli život biti blagajnica...to je sve tvoj odabir
pa nece cijeli zivot biti blagajnik nek ide cetvrtu godinu :(
da i kaj onda misli radit u uredu, klinci pa ljudi s fakultetima nemogu nac posao u struci a ne da bi vi samo sa srednjom....blagajna vam je suđena :smile16:
american idiot
25-01-2010, 19:25
ma nemate vi niš pojma.....ja ću ić tam gdje hoće kaj sam, vam uopće ovu temu trebala predstaviti ovu temu,,,,, :( :( :( :(
zgujhghg
27-01-2010, 19:40
ma razred je zakon nema boljeg razreda,a ima i zgodnih dačkiju u tom razredu :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
american idiot
28-01-2010, 18:57
da curo ono tebi je samo to važno,ne pitam ja tebe za dečke nego za školuuu!!!!!!!!!!!! :smile17: :smile17: :smile17:
piši piši
28-01-2010, 19:01
odgovor ti je jednostavan kaj ti misliš da ćeš radit u uredu radit ćeš na blagajni za 2000kn kaj drugo kaj si ti mislila
za zgujh
28-01-2010, 19:41
na kog tocno mislis
maja vergles
04-02-2010, 14:00
pa 2000 kn mi je dosta...za izlaske s ekipom
aha a jednog dana kad se udaš i imaš djecu kaj onda?buš išla prosit da im imaš dat za školu
mi s ove teme na drugu...joj pa neznam kaj pa štedjet ću valjda a kad mi mama umre u zelini nasljeđujem kuću...
isuse bože kakvo ti je to razmišljanje ???????????si ti normalna????halooo????
kaj tebe briga odi i brini se za svoje probleme!!!!!!!!
hahahahaha
07-02-2010, 12:08
znači ti češ čekat da ti mama umre pa češ onda imat djecu
to je bolesno razmišljanje daj odi psihijatru molim te!!!takve odvrtne ljude poput tebe treba likvidirat al fakat koji samo čekaju da im sve padne s neba i koji bi bogcu oderali kožu samo da bi dobili kaj bi htjeli.užas!
kao prvo niti jedan dečko te neće htjet u životu ako nećeš imat srednju školu jer danas ljudi jedva prežive sami sa svojima bijednim plaćama iz mjeseca u mjesec,a kao drugo nek ostaneš trudna i prekineš školu neznaš kaj te čeka može te nogom trknut ili te ipak može uzet i onda ćeš tek vidjet kaj je život kad nećeš imat niti jednu svoju kunu u džepu,e a treća ti je opcija da završiš što bolju školu i da ak ćeš imat mogućnosti odeš na fax i postaneš svoj čovjek a onda kad buš imala pare onda odi van cugaj zabavljaj se odi u shoopige i kaj oćeš
ti si sigurno neka pametnjakovička kojeg če ti vraga srednja škola za ljubav
ivanaaaaa
15-02-2010, 14:58
gle škola je ok nije teška al moj ti je savjet da upišeš nešt bolje ak možeš jer ja sam završila prije 2g trg i nemogu nac poso pa ak neces konobarit upiši nešt bolje!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
bfiyxehwfuiw
29-03-2010, 18:15
mršššššššššššššššššššššššššš
to je zakon škola ja sam sam ju zavrišio i imam dobar posao
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.