Pogledaj cijelu verziju : Toyote:Dali su tvrde poput VW u vožnji
Ili su više mekanije poput talijanskih i francuskih proizvođača?
Dr. Strangelove
06-06-2002, 13:41
meni iskustvo govori da su unatrag 7-8 godina njemački auti omekšali, a francuski otvrdnuli, tak da je danas ta razlika mala (osim izuzetaka)... tak da je Toyota sigurno tu negdje... nemaju proizvođači više tu puno šta mrdat... tržište je nemilosrdno i što boljji kompromis između udobnosti i ležanja je "must have"!
ne vjerujem da su tvrđe,Golfovi su nenad××××vo najneudobnija njemačka auta.Eto,npr.moj pašo je ispišao bubrežni kamenac koji je nosio godinama nakon vožnje od Zagreba do Makarske.I sad neka netko kaže da Golf nije ljekovit!
Pa neznam nisam se vozio u niti jednoj Toyoti
Vozija san se u Toyoti Avensis Verso sa dizelom. Poprilično je tvrda. Ali ne neudobno tvrda. ;)
××××s japanerose, svabo je najbolji!
Pazite sto vam ja kazem!
Kad se budet zjebali onda cetese opameti :smile07:
Iz osobnog iskustva s novon corollom:
nije toliko tvrda da bi bila neudobna, ali na određenim neravninama (mnogo malih, blisko postavljenih) zna protresti, nagne se nešto više u zavoju tako da dojam nije sasvim sportski i ugodna isprve ali onda ostaje u tom položaju i više nikamo ne mrda...drži cestu ko zalijepljena...sve u svemu, jako dobar kompromis između udobnog i sportskog...
ma nije ni VW tako tvrd, samo je dosta lose kvalitete pa sva plastika ubrzo cvrci pa covjek misli da je tvrd. Ko da ima drvene kotace.
Doc!!!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Inače, zna li tko nešto više o plinskim amortizerima, prednosti, mane? Ima ih Corolla, a primijetio sam da dosta sportski sređenih pila (bolida) ima upravo plinske amortizere...???
bilstein ?
ring a bell ?
imam ih na svim autima, ali ko ih misli ugraditi mora povecu sipketinu staviti medju mulde, da mu ne izbije sve skupa (da.. vidio sam to na autu.. u voznji)
seyzmo,
???? je li to kao neki odgovor meni ili... :smile11:
paa...da
ako hoces, samo izvoli, ali pazi sta radis. Ako je sve napravljeno OK, samo najbolje mogu reci.
seyzmo
corolla ima standardno ugrađene plinske amortizere, ne kanim ih sam stavljat...
:))
zanimalo me zapravo koje su prednosti pred standardnim uljnim...brže smiruju hod opruge, izdržljiviji itd ???
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.