Pogledaj cijelu verziju : Šta mislite o Mihaelu Krznaru???
CURKE PIŠITE.......... :smile06: :smile20: :smile15:
Miha super si frend... :smile20:
super,cool frend
:smile15:
nije vazno ko je to otvoril.....kaj se bojite rec
misliš ko je temu otvoril? :smile15:
a netko ju je otvoril...nije važno,netko ko ide s njim u razred!!!
a jedna cura iz njegovog razreda, a ko si ti????
nemoj te mi jebat mog frenda mihaela krznara jer će te da kupite zube po podu i išćupat ću vam tu dugu jezičinu
tko si ti....ako se smije znati...hvala .... al reci tko si :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile12: :smile12: :smile12: :smile12:
×××××n kakvog nema nigdseeeeeeeee
a nives,ko bi drugi bil!!!
krzi kaj si još s MARIJANOM K.????!!!!HA,HA, KOJA SRAMOTA.... :smile06:
nisam ja s njom...kaj je tebi...
ko ti to reko da sam s njom
rat...ko je to .....ko god da je glup je ko ××××× materina jos vise... :o :o :o :o :o :o :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
))))))))
22-03-2009, 18:35
ok je decko ali je ful napusen ko ××××× :smile18: :smile18: :smile18:
e jel oces biti s Nives,nije više s Cvetkom
a neznam...zavisi :smile17: :smile17: :smile17: :smile17: :smile17: :smile17:
bilo. ostaviš marijanu da bi još na kraju bil s tom kozom jednom. pa jesi normalan?!? beži od nje čim dalje.
pa ja jesam normalan...ali očito ti nisi...i ja uopće nisam rekao da hoću biti s nives al necu niti s marijanom...ni da mi tko plati... :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
fkt si debilan. kaj si i ti pušil s bončićkom i lahicom? jbt pa gdje ćeš naći tak dobru curu????? nives te prebije ak joj nekaj krivo kažeš. fkt si umobolan, al zbilja.
mama ti je umobolna...ak ti tak volis marijanu budi ti s njom...kaj tu mene ××××s...pogledaj svoj zivot prvo... ko je reko da sam ja s nives i da ocu biti s njom... imas kaj protiv kaj sam pusil...reci ime pa cu i pred tobom zadimit,ak si ljubomorna/an :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18:
pušenje si nabij da ne velim kam, samo problem kaj ti to nemaš, pa onda to velik problem. :smile16: :smile16:
nemoj me nasmijavt...ti bi crkla od cigarete hahaha
hahahaha. molim te odi u vrtić papat čokolino i dudati, jer očito ovo nije mjesto za tebe. očito ti znaš kak cigareta djeluje na tebe, kak jako pa smatraš da na sve tak djeluje. e pa milo moje, varaš se. SAVJET: odi gledat crtiće, papat čokolino i dudati dudu, a kad narasteš javi mi se!! :))
eeeeeeee
23-03-2009, 19:15
hahaha....bas mi te je zao ,a sat ima i takvih ljudi poput tebe mutavih i retardiranih...kad smo vec ko crtica i toga vidim da si ti u to ufurana pa mi preporuci koji ti gledas danonocno pa cu ti rec dog ga pogledam kakav je....hahahah...jadna ti...hahahah
kak su ljudi glupi pa ×××× po drugima... al savjet za sve retardirane ... pogledajte se u ogledalo,,,ako ga imate kolko ste jadni...hahahahah...hahahahaha... :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
debilu jedan ja sam muško a za tebe nezz. očito nisi dugo rabio zrcalo pa ne vidiš koliko si jadan. osim toga neću se s tob raspravljati jer vidim da si kromanjonac iz špilje i znam da tebe intelektualni razgovori umaraju. ( nadam se da znaš kaj znači riječ intelektualni jer ima više od 3 sloga... :smile06: )
joj jadan... ti si pri poceo pisat po mojo stranici...ak nhe svacas...ali ti kompjuter steka pa n otvara starnice... :smile19: :smile19: :smile19: :smile19: :smile19:
okkkkkkkkkk frajer :smile06:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.